Χρήσιμα Τηλέφωνα
ΕκτύπωσηΕκτύπωση Κλείσιμο Κλείσιμο

Κυπριακή Δημοκρατία
Χαιρετισμός Αρχηγού


Αγαπητοί συμπολίτες και επισκέπτες της ιστοσελίδας μας.

Σας καλωσορίζω στην ιστοσελίδα μας που έχει ως πρώτιστο στόχο την αντικειμενική ενημέρωσή σας για όλο το φάσμα των θεμάτων που σας ενδιαφέρουν και εμπίπτουν στην αποστολή της Αστυνομίας Κύπρου.

Περνάμε μέσα από μια σοβαρή δοκιμασία στον τομέα της αστυνόμευσης μετά την αποκάλυψη τον Απρίλιο του αποτρόπαιου εγκλήματος με θύματα αθώες γυναίκες και παιδιά.

Θα ήθελα η επικοινωνία που έχουμε με τους πολίτες, η ενημέρωση και η επαφή μαζί σας, να είναι συνεχής και αδιάλειπτη, αξιοποιώντας τα σύγχρονα εργαλεία που μας προσφέρει το διαδίκτυο και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Αναλαμβάνοντας τα καθήκοντα μου ως Αρχηγός Αστυνομίας, έχω πλήρη επίγνωση των προσδοκιών σας που δικαιολογημένα έχουν πολλαπλασιαστεί. Σε αυτή την πολύ δύσκολη συγκυρία, η Αστυνομία επιδιώκει και κάνει μια νέα αρχή, επιστρατεύοντας κάθε ικμάδα δύναμης, γνώσης και εμπειρίας, για να δώσουμε ξανά την ελπίδα στους συμπολίτες μας και να αποκαταστήσουμε πλήρως το αίσθημα της ασφάλειας.

Προτεραιότητά μας είναι η ανάκτηση της εμπιστοσύνης σας.

Σας καλούμε να μας αξιολογείτε και να μας κρίνετε μέσα από το έργο μας και τις καθημερινές πράξεις μας.

Έχουμε πείσμα και αυτοπεποίθηση να αποδείξουμε ότι υπάρχει ασφάλεια, τάξη και ευνομία σε αυτόν τον τόπο. Για αυτό θεωρούμε ότι η επικοινωνία και η συνεργασία σας, είναι περισσότερο αναγκαία, όσο ποτέ προηγουμένως.

Η αντικειμενική πληροφόρηση είναι υποχρέωσή μας και η δική σας παρακολούθηση και κριτική, ευπρόσδεκτη.
Κύπρος Μιχαηλίδης
Αρχηγός Αστυνομίας
_______________________________________________
© 2011 - 2020 Κυπριακή Δημοκρατία,
Αστυνομία Κύπρου