Έμβλημα Κυπριακής Δημοκρατίας
Αστυνομία Κύπρου

Βιογραφικά Βοηθών Αρχηγών


Βιογραφικό σημείωμα Βοηθού Αρχηγού Επιχειρήσεων Στυλιανού Παπαθεοδώρου

Ο Στυλιανός Παπαθεοδώρου γεννήθηκε το 1971 και μεγάλωσε σε μία πολυμελή οικογένεια ιερωμένου. Κατάγεται από το κατεχόμενο χωριό, Κυρά της Μόρφου, ενώ τα παιδικά του χρόνια τα πέρασε σε ένα χωριό κοντά στη Λευκωσία, το Μένοικο. Από την πρόσληψη του στην Αστυνομία το 1990, υπηρέτησε σε διάφορα Τμήματα και Υπηρεσίες, μεταξύ των οποίων, στο Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων, στην Εισαγγελία Λευκωσίας, στην Αστυνομική Ακαδημία, στο Γραφείο του Αρχηγού Αστυνομίας, στην Αστυνομική Διεύθυνση Αμμοχώστου, καθώς στο Τμήμα Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού. Κατά τα τελευταία εννιά χρόνια διετέλεσε Διευθυντής της Διεύθυνσης Ευρωπαϊκής Ένωσης και Διεθνούς Αστυνομικής Συνεργασίας.

Είναι κάτοχος Πτυχίου Νομικής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και έχει επιτύχει στις Εξετάσεις Νομικού Συμβουλίου. Κατέχει επίσης Μεταπτυχιακό στη Δημόσια Διοίκηση του Πανεπιστημίου Κύπρου και είναι απόφοιτος της Ακαδημίας του FBI.

Επιπλέον, έχει παρακολουθήσει αρκετές εκπαιδεύσεις στην Κύπρο και στο εξωτερικό που αφορούν θέματα ανάπτυξης ηγετικών ικανοτήτων, ασφάλειας, ανθρωπίνων δικαιωμάτων, διαφθοράς, τρομοκρατίας, οργάνωσης κ.α. Εκπροσώπησε την Κυπριακή Αστυνομία σε αρκετά συνέδρια και σεμινάρια, τόσο στη Κύπρο όσο και στο εξωτερικό.

Κατά τη διάρκεια της Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, είχε τον γενικό συντονιστικό ρόλο για την προετοιμασία και την υλοποίηση των δράσεων και δραστηριοτήτων της Αστυνομίας. Ανέπτυξε ποικίλες πρωτοβουλίες και δραστηριότητες με απώτερο στόχο την προώθηση της Αστυνομίας Κύπρου.

Είχε επίσης τον συντονισμό όσον αφορά την ετοιμασία μελετών για την ισότητα μεταξύ των δυο φύλων στην Αστυνομία Κύπρου - αντιλήψεις αντρών και γυναικών αστυνομικών, για το όριο αφυπηρέτησης στην Αστυνομία, για την τροποποίηση Νόμου και Κανονισμών για την Αστυνομία και εισηγήσεων για αναθεώρηση του ποινικού κώδικα.

Όραμα του η δημιουργία ενός οργανισμού που θα εμπνέει ασφάλεια και εμπιστοσύνη στον κάθε πολίτη της Κυπριακής Δημοκρατίας προασπίζοντας τα ανθρώπινα δικαιώματα και την αξιοπρεπή αντιμετώπιση καθενός ξεχωριστά. Με σκληρή δουλειά, από όλα τα μέλη της Αστυνομίας, και αξιοποιώντας τις δυνατότητες που παρέχει η τεχνολογία και η εκπαίδευση/επιμόρφωση θα επιτευχθούν οι πιο πάνω στόχοι.

Είναι νυμφευμένος με την Άννη Παπαθεοδώρου και έχει τρία παιδιά, ηλικίας 24, 21 και 15 ετών.


steliospapatheodorou.JPG (15,85 Kb)
Κατεβάστε το Acrobat Reader


Find us on Facebook

follow us on twitter

Ομιλίες Αρχηγού Αστυνομίας

Εξώδικα Τροχαίας

Φόρμα Καταχώρησης Καταγγελιών/Πληροφοριών μέσω του Διαδικτύου για θέματα διαφθοράς/διαπλοκής από μέλη της Αστυνομίας

Cybercrime

Your Europe

Γραφείο Χειρισμού Θεμάτων Ιδιωτικών Υπηρεσιών Ασφαλείας

Συγχρηματοδοτούμενα Έργα από Ε.Ε.

Δήλωση Περί Απόρρητου

ΓΟΝΙΚΕΣ ΑΠΑΓΩΓΕΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ
ΓΕΝΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Πρόνοιες Νομοθεσίας για τη Μεταφορά Φορτίων ή Ζώων με το αυτοκίνητο

Εργαστηρίο Ψηφιακής Πολιτιστικής Κληρονομιάς του ΤΕΠΑΚ

LoCloud

Europeana Website

Οδηγός Σπουδών Αστυνομικής Ακαδημίας Κύπρου

Ιστοσελίδα Δημοσίων Συμβάσεων

Εξομοιωτής απόσταση ακινητοποίησης

Χρήσιμες Συμβουλές και Πληροφορίες για Απάτες

Καν' το ηλεκτρονικά