Έμβλημα Κυπριακής Δημοκρατίας
Αστυνομία Κύπρου

Δελτία ΤύπουΔελτίο Τύπου 2 - Συνελήφθησαν τρία πρόσωπα σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής περιουσίας - 19/09/2019
Στη σύλληψη τριών προσώπων για το αδίκημα της παράνομης κατοχής περιουσίας, προχώρησαν χθες μέλη της Αστυνομίας, μετά τον εντοπισμό στην κατοχή των τριών υπόπτων, αριθμού κοσμημάτων, ρολογιών και ειδών ένδυσης, για τα οποία διερευνάται κατά πόσο αποτελούν προϊόν κλοπής.

Συγκεκριμένα, λίγο μετά τις 5.00 χθες το απόγευμα, μετά από πληροφορία ότι γυναίκα περιφερόταν ύποπτα σε κατάστημα ειδών ρουχισμού στην Λάρνακα, μέλη του ΟΠΕ Λάρνακας μετέβησαν στο κατάστημα όπου εντόπισαν την ύποπτη γυναίκα, ηλικίας 40 ετών.

Ακολούθησε έρευνα σε τσάντες που είχε στην κατοχή της, μέσα στις οποίες εντοπίστηκαν διάφορα κοσμήματα, ρούχα και παπούτσια, καθώς και χρηματικό ποσό, για την κατοχή των οποίων η 40χρονη δεν έδωσε ικανοποιητικές εξηγήσεις, με αποτέλεσμα τα μέλη της Αστυνομίας να προχωρήσουν στη σύλληψη της.

Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στη συνέχεια σε ξενοδοχείο στο οποίο διαμένει η 40χρονη, όπου σε κοινόχρηστο χώρο του κτιρίου εντόπισαν και υπέβαλαν σε έλεγχο άλλες δύο γυναίκες, ηλικίας 28 και 19 χρόνων, με τις οποίες συγκατοικεί σε δωμάτιο του ξενοδοχείου η πρώτη ύποπτη.

Κατά τον έλεγχο, μέσα σε τσάντες που κρατούσαν οι 19χρονη και 28χρονη, επίσης εντοπίστηκαν διάφορα κοσμήματα, ρολόγια, ρούχα και παπούτσια για την κατοχή των οποίων αυτές δεν έδωσαν επαρκείς εξηγήσεις και συνελήφθησαν από τα μέλη της Αστυνομίας.

Οι 40χρονη, 28χρονη και 19χρονη τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων, ενώ η Αστυνομία διερευνά κατά πόσο η περιουσία που εντοπίστηκε στην κατοχή τους είναι κλοπιμαία.

Τις εξετάσεις συνεχίζει το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Λάρνακας.
Αρχείο Word deltio 2.doc (120,86 Kb)
Κατεβάστε το Acrobat Reader


Find us on Facebook

follow us on twitter

Ομιλίες Αρχηγού Αστυνομίας

Εξώδικα Τροχαίας

Φόρμα Καταχώρησης Καταγγελιών/Πληροφοριών μέσω του Διαδικτύου για θέματα διαφθοράς/διαπλοκής από μέλη της Αστυνομίας

Cybercrime

Your Europe

Γραφείο Χειρισμού Θεμάτων Ιδιωτικών Υπηρεσιών Ασφαλείας

Συγχρηματοδοτούμενα Έργα από Ε.Ε.

Δήλωση Περί Απόρρητου

PRINCE CBRN-E

ΓΟΝΙΚΕΣ ΑΠΑΓΩΓΕΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ
ΓΕΝΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Πρόνοιες Νομοθεσίας για τη Μεταφορά Φορτίων ή Ζώων με το αυτοκίνητο

Εργαστηρίο Ψηφιακής Πολιτιστικής Κληρονομιάς του ΤΕΠΑΚ

LoCloud

Europeana Website

Οδηγός Σπουδών Αστυνομικής Ακαδημίας Κύπρου

Ιστοσελίδα Δημοσίων Συμβάσεων

Εξομοιωτής απόσταση ακινητοποίησης

Χρήσιμες Συμβουλές και Πληροφορίες για Απάτες