Χρήσιμα Τηλέφωνα
ΕκτύπωσηΕκτύπωση Κλείσιμο Κλείσιμο

Κυπριακή Δημοκρατία
Δελτία Τύπου


Δελτίο Τύπου 7 - Προσωποκράτηση 24χρονου σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης κατοικίας και κλοπή - 17/05/2019
Διάταγμα τετραήμερης κράτησης εξέδωσε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον 23χρονου, για σκοπούς διερεύνησης υπόθεσης διάρρηξης κατοικίας και κλοπής.

Ο 23χρονος συνελήφθη, βάσει Δικαστικού εντάλματος, λίγο μετά τα μεσάνυκτα σήμερα, από μέλη της Αστυνομίας στην επαρχία Πάφου, μετά από μαρτυρία που προέκυψε εναντίον του κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης.

Η διάρρηξη καταγγέλθηκε στην Αστυνομία λίγο πριν τις 8.00 χθες το βράδυ. Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, το μεσημέρι της περασμένης Δευτέρας, 13 Μαΐου, διαρρήχθηκε η κατοικία 18χρονου, στην επαρχία Πάφου, από την οποία κλάπηκαν διάφορα αντικείμενα, μεταξύ των οποίων μία οθόνη και ένας καταγραφέας ψηφιακών δεδομένων (DVR), κάμερες ασφαλείας, αριθμός αντρικών ρολογιών και ένα κινητό τηλέφωνο.

Σύμφωνα με την καταγγελία του 18χρονου, από την κατοικία του κλάπηκαν επίσης μία γυναικεία τσάντα, η οποία περιείχε ένα πορτοφόλι, ένα τσαντάκι με καλλυντικά, μικρό χρηματικό ποσό σε ξένο συνάλλαγμα, μία πιστωτική τραπεζική κάρτα, ένα δελτίο ταυτότητας και μία άδεια οδήγησης, ιδιοκτησία 24χρονης φίλης του. (Το σημερινό Αστυνομικό Δελτίο Τύπου αρ. 2, είναι σχετικό).

Την υπόθεση διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Πέγειας.
Αρχείο Word deltio 7.doc (119,33 Kb)

_______________________________________________
© 2011 - 2019 Κυπριακή Δημοκρατία,
Αστυνομία Κύπρου