Έμβλημα Κυπριακής Δημοκρατίας
Αστυνομία Κύπρου

Δελτία ΤύπουΔελτίο Τύπου 1 - Συντονισμένοι έλεγχοι της Αστυνομίας σε κέντρα αναψυχής. Εντοπισμός 56 ανήλικων σε κέντρο αναψυχής, 14 καταγγελίες για μετάδοση μουσικής χωρίς άδεια. - 21/09/2019
Μέλη του ΟΠΕ Λευκωσίας σε συνεργασία με Λειτουργούς της Υπηρεσίας Επιθεωρήσεων Λευκωσίας, διενήργησαν χθες βράδυ έλεγχο σε συγκεκριμένο υποστατικό στη Λευκωσία.
Κατά την διάρκεια του ελέγχου στο συγκεκριμένο υποστατικό, διαπιστώθηκε ότι σε αυτό βρίσκονταν γύρω στους 150 θαμώνες, 56 εκ των οποίων ήταν ανήλικοι κάτω των 17 ετών.
Ο 50χρονος υπεύθυνος του υποστατικού καταγγέλθηκε για το ότι επέτρεψε την είσοδο σε ανήλικα πρόσωπα, ενώ καταγγέλθηκε επίσης για το ότι επέτρεψε το κάπνισμα σε χώρο όπου απαγορεύεται καθώς επίσης για έκθεση και πώληση ποτού χωρίς άδεια από την Αρμόδια Αρχή.
Οι Λειτουργοί της Υπηρεσίας Επιθεωρήσεων προέβησαν σε μια ειδοποίηση παράβασης εργοδότη για τρία αδήλωτα πρόσωπα και έξι προειδοποιήσεις παράβασης για αυτοτελώς εργαζομένους.
Επίσης, στην Επαρχία Πάφου, μέλη του ΟΠΕ και του Τμήματος Μικροπαραβάσεων, διενήργησαν ελέγχους σε διάφορα υποστατικά στην επαρχία τους για πάταξη του φαινομένου της ηχορύπανσης και άλλων παραβάσεων της Νομοθεσίας που διέπει τα κέντρα αναψυχής.
Συγκεκριμένα, καταγγέλθηκαν 14 υποστατικά για μετάδοση μουσικής χωρίς άδεια από την Αρμόδια Αρχή. Προέκυψαν επίσης τρείς καταγγελίες για έκθεση και πώληση οινοπνευματωδών ποτών χωρίς άδεια από την Αρμόδια Αρχή καθώς και τρείς καταγγελίες για λειτουργία κέντρου αναψυχής χωρίς άδεια από την Αρμόδια Αρχή.
Αρχείο Word deltio 1.doc (120,35 Kb)
Κατεβάστε το Acrobat Reader


Find us on Facebook

follow us on twitter

Ομιλίες Αρχηγού Αστυνομίας

Εξώδικα Τροχαίας

Φόρμα Καταχώρησης Καταγγελιών/Πληροφοριών μέσω του Διαδικτύου για θέματα διαφθοράς/διαπλοκής από μέλη της Αστυνομίας

Cybercrime

Your Europe

Γραφείο Χειρισμού Θεμάτων Ιδιωτικών Υπηρεσιών Ασφαλείας

Συγχρηματοδοτούμενα Έργα από Ε.Ε.

Δήλωση Περί Απόρρητου

PRINCE CBRN-E

ΓΟΝΙΚΕΣ ΑΠΑΓΩΓΕΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ
ΓΕΝΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Πρόνοιες Νομοθεσίας για τη Μεταφορά Φορτίων ή Ζώων με το αυτοκίνητο

Εργαστηρίο Ψηφιακής Πολιτιστικής Κληρονομιάς του ΤΕΠΑΚ

LoCloud

Europeana Website

Οδηγός Σπουδών Αστυνομικής Ακαδημίας Κύπρου

Ιστοσελίδα Δημοσίων Συμβάσεων

Εξομοιωτής απόσταση ακινητοποίησης

Χρήσιμες Συμβουλές και Πληροφορίες για Απάτες