Έμβλημα Κυπριακής Δημοκρατίας
Αστυνομία Κύπρου

Δελτία ΤύπουΔελτίο Τύπου 5 - Υπό κράτηση τρία πρόσωπα σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης κατοικίας και κλοπής - 22/05/2019
Δικαστικά διατάγματα εξαήμερης κράτησης εξέδωσε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας εναντίον τριών προσώπων, οι οποίοι συνελήφθησαν χθες από μέλη της Αστυνομίας στην επαρχία Λάρνακας, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης κατοικίας και κλοπής.

Η διάρρηξη καταγγέλθηκε στην Αστυνομία την περασμένη Δευτέρα, 20 Μαΐου, από την ιδιοκτήτρια της κατοικίας. Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, μεταξύ των ωρών 7.00π.μ. και 5.50μ.μ., της περασμένης Δευτέρας, διαπράχθηκε διάρρηξη στην εν λόγω κατοικία, στην επαρχία Λάρνακας, από όπου κλάπηκαν διάφορα χρυσαφικά.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, προέκυψε μαρτυρία ότι στη διάρρηξη ενέχονται τρία πρόσωπα, τα οποία φέρονταν να χρησιμοποιούν συγκεκριμένο αυτοκίνητο ενοικιάσεως, ενώ από εξετάσεις που έγιναν διαπιστώθηκε ότι το εν λόγω αυτοκίνητο είχε ενοικιαστεί την περασμένη Κυριακή 19 Μαΐου, σε 22χρονο.

Μέλη του Περιφερειακού Αστυνομικού Σταθμού Κοφίνου εντόπισαν χθες σε δρόμο στην Λάρνακα και ανέκοψαν το εν λόγω αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν ο 22χρονος και άλλα δύο πρόσωπα ηλικίας 22 και 17 χρόνων.

Οι τρεις τους οδηγήθηκαν στα γραφεία του ΤΑΕ Λάρνακας, όπου κλήθηκε και μετέβη λειτουργός των Υπηρεσιών Κοινωνικής Ευημερίας για να συνδράμει στις εξετάσεις της Αστυνομίας σε σχέση με το 17χρονο ανήλικο.

Σε έρευνα που έγινε από μέλη της Αστυνομίας, εντοπίστηκαν στην κατοχή ενός από τους δύο 22χρονους, τρία δακτυλίδια και ένα σκουλαρίκι, τα οποία στη συνέχεια αναγνωρίστηκαν από την παραπονούμενη ιδιοκτήτρια της εν λόγω οικίας, ως περιουσία της που είχε κλαπεί κατά τη διάρρηξη της κατοικίας της.

Οι τρεις ύποπτοι συνελήφθησαν στη συνέχεια βάσει Δικαστικών ενταλμάτων για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.

Ο Περιφερειακός Αστυνομικός Σταθμός Κοφίνου συνεχίζει τις εξετάσεις.
Αρχείο Word deltio 5.doc (126,98 Kb)
Κατεβάστε το Acrobat Reader


Find us on Facebook

follow us on twitter

Ομιλίες Αρχηγού Αστυνομίας

Εξώδικα Τροχαίας

Φόρμα Καταχώρησης Καταγγελιών/Πληροφοριών μέσω του Διαδικτύου για θέματα διαφθοράς/διαπλοκής από μέλη της Αστυνομίας

Cybercrime

Your Europe

Γραφείο Χειρισμού Θεμάτων Ιδιωτικών Υπηρεσιών Ασφαλείας

Συγχρηματοδοτούμενα Έργα από Ε.Ε.

Δήλωση Περί Απόρρητου

PRINCE CBRN-E

ΓΟΝΙΚΕΣ ΑΠΑΓΩΓΕΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ
ΓΕΝΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Πρόνοιες Νομοθεσίας για τη Μεταφορά Φορτίων ή Ζώων με το αυτοκίνητο

Εργαστηρίο Ψηφιακής Πολιτιστικής Κληρονομιάς του ΤΕΠΑΚ

LoCloud

Europeana Website

Οδηγός Σπουδών Αστυνομικής Ακαδημίας Κύπρου

Ιστοσελίδα Δημοσίων Συμβάσεων

Εξομοιωτής απόσταση ακινητοποίησης

Χρήσιμες Συμβουλές και Πληροφορίες για Απάτες