Χρήσιμα Τηλέφωνα
ΕκτύπωσηΕκτύπωση Κλείσιμο Κλείσιμο

Κυπριακή Δημοκρατία
Δελτία Τύπου


Δελτίο Τύπου 2 - Ποινή φυλάκισης σε 28χρονο που οδηγούσε έχοντας στερηθεί της άδειας οδήγησης του - 24/10/2019
Ποινή φυλάκισης 30 ημερών και στέρηση της άδειας οδήγησής του για έξι μήνες, επέβαλε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας σε 28χρονο, ο οποίος κρίθηκε ένοχος σε υπόθεση οδήγησης μηχανοκίνητου οχήματος κατά παράβαση διατάγματος Δικαστηρίου.

Ο 28χρονος είχε εντοπιστεί από μέλη της Αστυνομίας, λίγο μετά τις 9.30 το πρωί της 16ης Μαρτίου, 2018, να οδηγεί αυτοκίνητο στην Λεωφόρο Μενεού, στο Κίτι, παρά το ότι εκείνη την περίοδο, με Δικαστική απόφαση, του είχε στερηθεί η άδεια οδήγησης.

Όπως διαπίστωσαν τα μέλη της Αστυνομίας, ο 28χρονος οδηγούσε το αυτοκίνητο χωρίς να καλύπτεται από πιστοποιητικό ασφάλισης έναντι τρίτου και χωρίς άδεια κυκλοφορίας για το όχημα του, ενώ δεν έφερε ζώνη ασφάλειας και έκανε χρήση του κινητού τηλεφώνου του με τα χέρια του. Παρέλειψε επίσης να συμμορφωθεί στο σήμα που του έγινε από τα μέλη της Αστυνομίας να σταματήσει το όχημα του, προσπαθώντας έτσι να διαφύγει του ελέγχου τροχαίας.

Οι ποινές φυλάκισης και στέρησης της άδειας οδήγησης που του επιβλήθηκαν από το Δικαστήριο, έχουν άμεση ισχύ από σήμερα.

Την υπόθεση είχε διερευνήσει ο Αστυνομικός Σταθμός Κιτίου.
Αρχείο Word deltio 2.doc (124,43 Kb)

_______________________________________________
© 2011 - 2020 Κυπριακή Δημοκρατία,
Αστυνομία Κύπρου