Χρήσιμα Τηλέφωνα
ΕκτύπωσηΕκτύπωση Κλείσιμο Κλείσιμο

Κυπριακή Δημοκρατία
Δελτία Τύπου


Δελτίο Τύπου 3 - Διάταγμα προσωποκράτησης εναντίον 29χρονου σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης καλλιέργειας φυτών κάνναβης και παράνομης κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλο πρόσωπο - 24/08/2019
Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου οδηγήθηκε σήμερα για έκδοση διατάγματος κράτησής του, 29χρονος, ο οποίος συνελήφθη χθες από μέλη της Αστυνομίας, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης καλλιέργειας φυτών κάνναβης και παράνομης κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλο πρόσωπο.

Το Δικαστήριο ενέκρινε το αίτημα της Αστυνομίας και εξέδωσε εναντίον του 29χρονου υπόπτου διάταγμα κράτησης για χρονική περίοδο οκτώ ημερών, για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.

Ο 29χρονος είχε συλληφθεί γύρω στις 7.30 χθες το πρωί, από μέλη της ΥΚΑΝ, μετά τον εντοπισμό σε αυλή κατοικίας στην επαρχία Πάφου, 14 συνολικά φυτών κάνναβης. Αμέσως πριν τη σύλληψη του, ο 29χρονος εντοπίστηκε από τα μέλη της Αστυνομίας να φροντίζει τα φυτά κάνναβης στην αυλή της κατοικίας.

Τα 14 φυτά κάνναβης, ύψους από 50 μέχρι και 150 εκατοστόμετρων, παραλήφθηκαν ως τεκμήρια ενώ σε έρευνα που ακολούθησε, εντοπίστηκαν σε υποστατικό στην αυλή της οικίας και δύο στελέχη φυτού κάνναβης που βρίσκονταν στο στάδιο αποξήρανσης.

Στο υποστατικό ανευρέθηκε επίσης μικροποσότητα πράσινης ξηρής φυτικής ύλης κάνναβης, βάρους δύο γραμμαρίων περίπου και μία ζυγαριά ακριβείας με ίχνη κάνναβης. (Το Αστυνομικό Δελτίο Αρ. 7, ημερομηνίας 23/08/2019, είναι σχετικό).

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Πάφου) διερευνά την υπόθεση.
Αρχείο Word deltio 3.doc (121,37 Kb)

_______________________________________________
© 2011 - 2020 Κυπριακή Δημοκρατία,
Αστυνομία Κύπρου