Έμβλημα Κυπριακής Δημοκρατίας
Αστυνομία Κύπρου

Δελτία ΤύπουΔελτίο Τύπου 1 - Υπό κράτηση 36χρονος σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης κατοικίας και κλοπής και παράνομης κατοχής περιουσίας - 17/09/2019
Διάταγμα κράτησης για περίοδο έξι ημερών εξέδωσε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον 36χρονου, ο οποίος συνελήφθη από μέλη της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης κατοικίας και κλοπής, παράνομης κατοχής περιουσίας, κατοχής διαρρηκτικών εργαλείων και μαχαιροφορίας.

Η διάρρηξη καταγγέλθηκε στην Αστυνομία στις 8 Σεπτεμβρίου, 2019, από την ιδιοκτήτρια της οικίας, η οποία βρίσκεται στην Πάφο.

Σύμφωνα με την καταγγελία, 30 λεπτά μετά τα μεσάνυκτα, στις 8 Σεπτεμβρίου, ο ύποπτος εισήλθε στην κατοικία και έκλεψε ένα κινητό τηλέφωνο, αξίας 200 ευρώ. Στη σκηνή διενήργησαν εξετάσεις μέλη της Αστυνομίας, ενώ εναντίον του 36χρονου εξασφαλίστηκε Δικαστικό ένταλμα σύλληψης.

Μετά από αξιολόγηση πληροφοριών, μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν τον 36χρονο στην Πάφο, γύρω στις 8.00 χθες το βράδυ και προχώρησαν στη σύλληψη του. Στην κατοχή του υπόπτου εντοπίστηκε ένα πτυσσόμενο μαχαίρι, ενώ σε τσάντες του ανευρέθηκαν μεταξύ άλλων αντικειμένων, ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής τύπου tablet, κάρτες μνήμης και φορητός σκληρός δίσκος αποθήκευσης ηλεκτρονικών δεδομένων, ένα κινητό τηλέφωνο, ένα ρολόι και αριθμός γυαλιών ηλίου. Στις τσάντες επίσης εντοπίστηκαν ένα ψαλίδι οικοδομικών εργασιών και δύο αυτοσχέδια μαχαίρια με λεπίδα μήκους 13 εκατοστών που κατέληγε σε μυτερή άκρη.

Η Αστυνομία διερευνά κατά πόσον τα ανευρεθέντα αντικείμενα αποτελούν κλοπιμαία περιουσία, με το ΤΑΕ Πάφου να συνεχίζει τις εξετάσεις.
Αρχείο Word deltio 1.doc (121,37 Kb)
Κατεβάστε το Acrobat Reader


Find us on Facebook

follow us on twitter

Ομιλίες Αρχηγού Αστυνομίας

Εξώδικα Τροχαίας

Φόρμα Καταχώρησης Καταγγελιών/Πληροφοριών μέσω του Διαδικτύου για θέματα διαφθοράς/διαπλοκής από μέλη της Αστυνομίας

Cybercrime

Your Europe

Γραφείο Χειρισμού Θεμάτων Ιδιωτικών Υπηρεσιών Ασφαλείας

Συγχρηματοδοτούμενα Έργα από Ε.Ε.

Δήλωση Περί Απόρρητου

PRINCE CBRN-E

ΓΟΝΙΚΕΣ ΑΠΑΓΩΓΕΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ
ΓΕΝΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Πρόνοιες Νομοθεσίας για τη Μεταφορά Φορτίων ή Ζώων με το αυτοκίνητο

Εργαστηρίο Ψηφιακής Πολιτιστικής Κληρονομιάς του ΤΕΠΑΚ

LoCloud

Europeana Website

Οδηγός Σπουδών Αστυνομικής Ακαδημίας Κύπρου

Ιστοσελίδα Δημοσίων Συμβάσεων

Εξομοιωτής απόσταση ακινητοποίησης

Χρήσιμες Συμβουλές και Πληροφορίες για Απάτες