Χρήσιμα Τηλέφωνα
ΕκτύπωσηΕκτύπωση Κλείσιμο Κλείσιμο

Κυπριακή Δημοκρατία
Δελτία Τύπου


Δελτίο Τύπου 1 - Οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλης – Τροχαία σύγκρουση - 21/10/2019
Με ποσοστό αλκοόλης στον οργανισμό της, πολλαπλάσιες φορές πάνω από το επιτρεπόμενο όριο, οδηγούσε 58χρονη κάτοικος χωριού της επαρχίας Αμμοχώστου, η οποία ενεπλάκη χθες το απόγευμα σε τροχαία σύγκρουση. Από τη σύγκρουση, δεν προκλήθηκε οποιοσδήποτε τραυματισμός.

Το τροχαίο συνέβη γύρω στις 7μ.μ., στο δρόμο Αυγόρου – Φρενάρους, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε η 58χρονη, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε με προπορευόμενό διπλοκάμπινο όχημα. Από τη σύγκρουση, το διπλοκάμπινο όχημα, παρέκκλινε της πορείας του και ανατράπηκε σε παρακείμενο χωράφι.

Η 58χρονη υποβλήθηκε σε εξέταση αλκοόλης με τελική ένδειξη 148μg%, αντί 22μg%. Ακολούθως οδηγήθηκε στο σπίτι της και σήμερα αναμένεται να κατηγορηθεί γραπτώς για να παρουσιαστεί ενώπιον Δικαστηρίου.
Ο Αστυνομικός Σταθμός Ξυλοφάγου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Σύλληψη
Συνελήφθη τα ξημερώματα, για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση 31χρονος κάτοικος Λεμεσού, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής αεροβόλου πιστολιού.

Ο 31χρονος συνελήφθη γύρω στις 2.50π.μ. σήμερα, όταν το αυτοκίνητο του ανακόπηκε για έλεγχο από μέλη της Αστυνομίας. Κατά τη διάρκεια της έρευνας εντοπίστηκε το αεροβόλο πιστόλι, για το οποίο δεν είχε σχετική άδεια κατοχής και αριθμό σφαιριδίων διαφόρων τύπων.
Το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.
Αρχείο Word deltio 1.doc (124,43 Kb)

_______________________________________________
© 2011 - 2020 Κυπριακή Δημοκρατία,
Αστυνομία Κύπρου