Έμβλημα Κυπριακής Δημοκρατίας
Αστυνομία Κύπρου

Δελτία ΤύπουΔελτίο Τύπου 2 - Δέκα συλλήψεις για άναμμα φωτιάς και πρόκληση οχληρίας Συνεχίζεται η εκστρατεία της Αστυνομίας κατά των κροτίδων και του παράνομου ανάμματος φωτιάς - 23/04/2019
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η παγκύπρια εκστρατεία της Αστυνομίας για πάταξη του φαινομένου του παράνομου ανάμματος φωτιάς, της πρόκλησης οχληρίας και της κατοχής και χρήσης κροτίδων.

Κατά τη διάρκεια της νύχτας, στο πλαίσιο της συγκεκριμένης εκστρατείας, μέλη της Αστυνομίας προχώρησαν σε δύο περιπτώσεις, σε συλλήψεις συνολικά δέκα προσώπων, που εντοπίστηκαν σε δημόσιους χώρους, κοντά σε εστίες φωτιάς, να προκαλούν οχληρία.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 10μ.μ. χθες, λήφθηκε πληροφορία για πρόκληση ανησυχίας σε χωριό της επαρχίας Λεμεσού. Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στην πλατεία του χωριού, όπου εντόπισαν ομάδα νεαρών, να βρίσκεται γύρω από εστία φωτιάς και να προκαλεί ανησυχία. Οι αστυνομικοί προχώρησαν στην αυτόφωρη σύλληψη εφτά προσώπων, μεταξύ των οποίων και τέσσερις ανήλικοι.

Οι συλληφθέντες, οδηγήθηκαν στον Αστυνομικό Σταθμό Επισκοπής, όπου στην παρουσία και των γονέων των ανήλικων, κατηγορήθηκαν γραπτώς. Ακολούθως αφέθηκαν ελεύθεροι για να κλητευθούν ενώπιον Δικαστηρίου.

Λίγες ώρες αργότερα, στις 1.25π.μ. σήμερα, στο πλαίσιο της ίδια εκστρατείας και μετά από πληροφορία για πρόκληση οχληρίας, μέλη της Αστυνομίας, μετέβησαν σε περίβολο εκκλησίας, στη Λεμεσό. Εκεί εντοπίστηκε νεαρά πρόσωπα, να βρίσκονται γύρω από εστία φωτιάς και να προκαλούν ανησυχία.

Οι αστυνομικοί προχώρησαν στην αυτόφωρη σύλληψη τριών ανήλικων προσώπων, τα οποία οδηγήθηκαν στον Αστυνομικό Σταθμό Γερμασόγειας. Εκεί, οι ανήλικοι, στην παρουσία των γονιών τους, κατηγορήθηκαν γραπτώς και αφέθηκαν ελεύθεροι, για να κλητευθούν αργότερα ενώπιον Δικαστηρίου.
Αρχείο Word deltio 2 2342019.doc (119,33 Kb)
Κατεβάστε το Acrobat Reader


Find us on Facebook

follow us on twitter

Ομιλίες Αρχηγού Αστυνομίας

Εξώδικα Τροχαίας

Φόρμα Καταχώρησης Καταγγελιών/Πληροφοριών μέσω του Διαδικτύου για θέματα διαφθοράς/διαπλοκής από μέλη της Αστυνομίας

Cybercrime

Your Europe

Γραφείο Χειρισμού Θεμάτων Ιδιωτικών Υπηρεσιών Ασφαλείας

Συγχρηματοδοτούμενα Έργα από Ε.Ε.

Δήλωση Περί Απόρρητου

PRINCE CBRN-E

ΓΟΝΙΚΕΣ ΑΠΑΓΩΓΕΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ
ΓΕΝΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Πρόνοιες Νομοθεσίας για τη Μεταφορά Φορτίων ή Ζώων με το αυτοκίνητο

Εργαστηρίο Ψηφιακής Πολιτιστικής Κληρονομιάς του ΤΕΠΑΚ

LoCloud

Europeana Website

Οδηγός Σπουδών Αστυνομικής Ακαδημίας Κύπρου

Ιστοσελίδα Δημοσίων Συμβάσεων

Εξομοιωτής απόσταση ακινητοποίησης

Χρήσιμες Συμβουλές και Πληροφορίες για Απάτες