Χρήσιμα Τηλέφωνα
ΕκτύπωσηΕκτύπωση Κλείσιμο Κλείσιμο

Κυπριακή Δημοκρατία
Δελτία Τύπου


Δελτίο Τύπου 6 - Προσωποκράτηση 25χρονου σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση επίθεσης με πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης - 22/05/2019
Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου για έκδοση διατάγματος κράτησής του, οδηγήθηκε σήμερα 25χρονος, ο οποίος συνελήφθη χθες από μέλη της Αστυνομίας στην επαρχία Αμμοχώστου, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση επίθεσης με πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης. Το Δικαστήριο ενέκρινε το αίτημα της Αστυνομίας και εξέδωσε διάταγμα εξαήμερης κράτησης εναντίον του 25χρονου υπόπτου, για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.

Η υπόθεση αφορά στο σοβαρό τραυματισμό 26χρονου, μετά από επίθεση που φέρεται να δέχτηκε από τον 25χρονο, χθες το βράδυ, σε περιοχή στην επαρχία Αμμοχώστου.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, ο 25χρονος φέρεται να γρονθοκόπησε τον 26χρονο στο κεφάλι, με αποτέλεσμα ο τελευταίος να πέσει στο έδαφος.

Ασθενοφόρο μετέφερε τον 26χρονο στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, όπου διαπιστώθηκε ότι είχε υποστεί πολλαπλά κατάγματα στο κεφάλι και αιμορραγία και οίδημα εγκεφάλου. Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης της υγείας του, διασωληνώθηκε και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου νοσηλεύεται.

Ο 26χρονος συνελήφθη από μέλη της Αστυνομίας, λίγο μετά τις 11.00 χθες βράδυ, βάσει Δικαστικού εντάλματος. (Το σημερινό Αστυνομικό Δελτίο Τύπου Αρ. 1, είναι σχετικό).

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Αμμοχώστου.
Αρχείο Word deltio 6.doc (122,9 Kb)

_______________________________________________
© 2011 - 2019 Κυπριακή Δημοκρατία,
Αστυνομία Κύπρου