Έμβλημα Κυπριακής Δημοκρατίας
Αστυνομία Κύπρου

Δελτία ΤύπουΔελτίο Τύπου 6 - Προσωποκράτηση 25χρονου σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση επίθεσης με πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης - 22/05/2019
Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου για έκδοση διατάγματος κράτησής του, οδηγήθηκε σήμερα 25χρονος, ο οποίος συνελήφθη χθες από μέλη της Αστυνομίας στην επαρχία Αμμοχώστου, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση επίθεσης με πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης. Το Δικαστήριο ενέκρινε το αίτημα της Αστυνομίας και εξέδωσε διάταγμα εξαήμερης κράτησης εναντίον του 25χρονου υπόπτου, για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.

Η υπόθεση αφορά στο σοβαρό τραυματισμό 26χρονου, μετά από επίθεση που φέρεται να δέχτηκε από τον 25χρονο, χθες το βράδυ, σε περιοχή στην επαρχία Αμμοχώστου.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, ο 25χρονος φέρεται να γρονθοκόπησε τον 26χρονο στο κεφάλι, με αποτέλεσμα ο τελευταίος να πέσει στο έδαφος.

Ασθενοφόρο μετέφερε τον 26χρονο στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, όπου διαπιστώθηκε ότι είχε υποστεί πολλαπλά κατάγματα στο κεφάλι και αιμορραγία και οίδημα εγκεφάλου. Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης της υγείας του, διασωληνώθηκε και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου νοσηλεύεται.

Ο 26χρονος συνελήφθη από μέλη της Αστυνομίας, λίγο μετά τις 11.00 χθες βράδυ, βάσει Δικαστικού εντάλματος. (Το σημερινό Αστυνομικό Δελτίο Τύπου Αρ. 1, είναι σχετικό).

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Αμμοχώστου.
Αρχείο Word deltio 6.doc (122,9 Kb)
Κατεβάστε το Acrobat Reader


Find us on Facebook

follow us on twitter

Ομιλίες Αρχηγού Αστυνομίας

Εξώδικα Τροχαίας

Φόρμα Καταχώρησης Καταγγελιών/Πληροφοριών μέσω του Διαδικτύου για θέματα διαφθοράς/διαπλοκής από μέλη της Αστυνομίας

Cybercrime

Your Europe

Γραφείο Χειρισμού Θεμάτων Ιδιωτικών Υπηρεσιών Ασφαλείας

Συγχρηματοδοτούμενα Έργα από Ε.Ε.

Δήλωση Περί Απόρρητου

PRINCE CBRN-E

ΓΟΝΙΚΕΣ ΑΠΑΓΩΓΕΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ
ΓΕΝΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Πρόνοιες Νομοθεσίας για τη Μεταφορά Φορτίων ή Ζώων με το αυτοκίνητο

Εργαστηρίο Ψηφιακής Πολιτιστικής Κληρονομιάς του ΤΕΠΑΚ

LoCloud

Europeana Website

Οδηγός Σπουδών Αστυνομικής Ακαδημίας Κύπρου

Ιστοσελίδα Δημοσίων Συμβάσεων

Εξομοιωτής απόσταση ακινητοποίησης

Χρήσιμες Συμβουλές και Πληροφορίες για Απάτες