Χρήσιμα Τηλέφωνα
ΕκτύπωσηΕκτύπωση Κλείσιμο Κλείσιμο

Κυπριακή Δημοκρατία
Δελτία Τύπου


Δελτίο Τύπου 3 - Συνομωσία προς διάπραξη κακουργήματος – κατοχή διαρρηκτικών εργαλείων – συλλήψεις - 18/10/2019
Μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Ορόκλινης, ενώ βρίσκονταν σήμερα τα ξημερώματα σε μηχανοκίνητη περιπολία, ανέκοψαν σε περιοχή της Λάρνακας, ύποπτο όχημα, στο οποίο επέβαιναν δύο πρόσωπα.

Σε έρευνα που ακολούθησε, εντός του οχήματος ανευρέθηκαν πέντε κατσαβίδια, ένας κόπτης, μια πένσα, ένα κλειδί, δύο κινητά τηλέφωνα, καθώς επίσης ένα μαχαίρι, μια μάσκα προσώπου, δύο ζευγάρια γάντια, δύο φαναράκια και ένα σπρέι, για τα οποία τα εν λόγω πρόσωπα, δεν έδωσαν ικανοποιητικές εξηγήσεις και συνελήφθησαν για αυτόφωρο αδίκημα.

Από περαιτέρω εξετάσεις που έγιναν, διαπιστώθηκε, ότι το αυτοκίνητο το οποίο χρησιμοποιούσαν, είχε δηλωθεί ως κλοπιμαίο.
Ο Αστυνομικός Σταθμός Ορόκλινης συνεχίζει τις εξετάσεις.

Συλλήψεις
*** Συνελήφθη χθες και τέθηκε υπό κράτηση ένα πρόσωπο, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής διαρρηκτικών εργαλείων.
Ο Αστυνομικός Σταθμός Στρουμπιού συνεχίζει τις εξετάσεις.
*** Συνελήφθη χθες με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση 46χρονος, από την επαρχία Λεμεσού, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση απαίτησης περιουσίας με απειλές.
Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

*** Συνελήφθη χθες με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση 30χρονος, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση πλαστογραφίας, κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου, πλαστοπροσωπίας και παράνομης παραμονής στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας.
Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

*** Συνελήφθη σήμερα και τέθηκε υπό κράτηση 34χρονος από την επαρχία Λευκωσίας, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης μεταφοράς εκρηκτικών υλών, κοινής επίθεσης, μέθης, απειλής βιαιοπραγίας, πρόκλησης ανησυχίας και διασάλευσης της ειρήνης.
Ο Αστυνομικός Σταθμός Πέρα Χωριού συνεχίζει τις εξετάσεις.
Αρχείο Word ast del 3.doc (121,88 Kb)

_______________________________________________
© 2011 - 2020 Κυπριακή Δημοκρατία,
Αστυνομία Κύπρου