Έμβλημα Κυπριακής Δημοκρατίας
Αστυνομία Κύπρου

Δελτία ΤύπουΑστυνομική Ανακοίνωση 1 - Διευθετήσεις για την ασφαλή διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων ΑΠΟΛΛΩΝ – ΑΕΛ Σάββατο, 26 Οκτωβρίου, 2019 και ώρα 7.00μ.μ. στο Τσίρειο Στάδιο, στην Λεμεσό - 23/10/2019
Η Αστυνομία, στο πλαίσιο της συνεργασίας της με το κοινό, εν όψει του ποδοσφαιρικού αγώνα για το Πρωτάθλημα Α΄ Κατηγορίας μεταξύ των ομάδων ΑΠΟΛΛΩΝ και ΑΕΛ, ο οποίος θα διεξαχθεί το Σάββατο, 26 Οκτωβρίου, 2019, στις 7.00μ.μ., στο Τσίρειο Στάδιο, στην Λεμεσό, ανακοινώνει τα ακόλουθα:

Οι είσοδοι του σταδίου θα ανοίξουν για το κοινό η ώρα 5.30μ.μ. και καλούνται οι οπαδοί των δύο ομάδων να προσέλθουν έγκαιρα στο στάδιο, ώστε να μπορέσουν να παρακολουθήσουν απρόσκοπτα τον αγώνα. Η τυχόν αργοπορημένη προσέλευση των οπαδών θα συνεπάγεται και αργοπορία εισόδου στις κερκίδες.

Στους οπαδούς της γηπεδούχου ομάδας ΑΠΟΛΛΩΝ θα παραχωρηθεί η δυτική κερκίδα και θα λειτουργήσουν οι είσοδοι αριθμός 1 και αριθμός 2 του σταδίου, καθώς και η είσοδος κατόχων εισιτηρίων διαρκείας. Στους οπαδούς της φιλοξενούμενης ομάδας ΑΕΛ θα παραχωρηθεί η ανατολική κερκίδα και θα λειτουργήσουν οι είσοδοι αριθμός 3, αριθμός 4 και η είσοδος κατόχων εισιτηρίων διαρκείας.

Δικαίωμα εισόδου στο στάδιο έχουν μόνο όσοι έχουν εξασφαλίσει κάρτα φιλάθλου και κατέχουν έγκυρο εισιτήριο για τον αγώνα. Αγορά εισιτηρίων μπορεί να γίνει από τα Σωματεία των δύο ομάδων και στα ταμεία του Τσιρείου Σταδίου, αφού παρουσιαστεί η αντίστοιχη κάρτα φιλάθλου.

Το Κέντρο Έκδοσης Κάρτας Φιλάθλου στο Τσίρειο Στάδιο θα λειτουργήσει την ημέρα του αγώνα, Σάββατο 26 Οκτωβρίου, 2019, από η ώρα 4.00μ.μ., μέχρι τις 7.00μ.μ.. Προτρέπονται όλοι οι φίλαθλοι να εξασφαλίσουν έγκαιρα κάρτα φιλάθλου για αποφυγή οποιασδήποτε ταλαιπωρίας.

Στο στάδιο θα λειτουργήσουν ταμεία για αγορά εισιτηρίου από τις 5.30 το απόγευμα του Σαββάτου για τους φίλους και των δύο ομάδων και είσοδος σε αυτούς θα επιτραπεί στην κερκίδα η οποία καθορίζεται στο εισιτήριο.

Για την ομαλή προσέλευση και αποχώρηση των οπαδών από και προς το στάδιο, καλούνται οι οπαδοί του ΑΠΟΛΛΩΝΑ να χρησιμοποιήσουν τις οδούς Χριστοφή Εργατούδη - Βασιλέως Κωνσταντίνου - Στέλιου Κυριακίδη και να σταθμεύουν στη δυτική πλευρά του σταδίου.

Οι οπαδοί της ΑΕΛ καλούνται να κατευθυνθούν προς το στάδιο μέσω του αυτοκινητόδρομου στον Κυκλικό Κόμβο Αγίας Φύλας και την οδό Αγίας Φυλάξεως, όπου με την καθοδήγηση μελών της Αστυνομίας, θα σταθμεύσουν τα αυτοκίνητα τους στην ανατολική πλευρά του σταδίου. Όταν συμπληρωθούν οι χώροι στάθμευσης οχημάτων στην περιοχή του σταδίου, η οδός Στέλιου Κυριακίδη θα αποκοπεί εντελώς για την τροχαία κυκλοφορία και οι φίλαθλοι θα πρέπει να σταθμεύουν στη γειτνιάζουσα περιοχή, κατά τρόπο όμως που να μην εμποδίζουν την υπόλοιπη τροχαία κίνηση.

Η οδός Στέλιου Κυριακίδη θα αποκοπεί για την τροχαία κυκλοφορία και για τις δύο κατευθύνσεις, από τη συμβολή της με την οδό Αναστάση Αντρέου, από η ώρα 5.30μ.μ., μέχρι και το τέλος του ποδοσφαιρικού αγώνα.

Λόγω της πυκνής τροχαίας κίνησης που αναμένεται στους αυτοκινητόδρομους κατά τη μετάβαση και την αποχώρηση των οπαδών από το γήπεδο, καλούνται οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των μελών της Αστυνομίας.

Έχει αποφασιστεί για λόγους ασφάλειας ότι, δεν θα επιτραπεί η μεταφορά σακιδίων και κράνη μοτοσικλετιστών εντός του σταδίου. Σε περίπτωση που φίλαθλος μεταφέρει σακίδιο ή κράνος στο στάδιο, αυτά θα παραδοθούν στους προκαθορισμένους χώρους φύλαξης αντικειμένων, οι οποίοι είναι για τους οπαδούς του ΑΠΟΛΛΩΝΑ στις εισόδους αριθμός 1 και 2 και για τους οπαδούς της ΑΕΛ, στην είσοδο αριθμός 3. Σε αντίθετη περίπτωση δεν θα του επιτραπεί η είσοδος στο στάδιο ακόμα και εάν έχει στην κατοχή του έγκυρο εισιτήριο του αγώνα.

Τονίζεται επίσης σε όλους ότι, απαγορεύεται αυστηρώς η μεταφορά στο γήπεδο φωτοβολίδων, κροτίδων και άλλων επικίνδυνων αντικειμένων, καθώς επίσης πανό πολιτικού, υβριστικού ή άλλου προκλητικού περιεχομένου και ενδυμάτων με πολιτικά σύμβολα.

Τόσο η Αστυνομία όσο και τα δύο Σωματεία, καλούν τους φιλάθλους που θα παρευρεθούν στον αγώνα, να συμπεριφέρονται με αθλητοπρέπεια και σε κόσμια πλαίσια. Επιτηρητές θα βρίσκονται σε όλους τους χώρους του σταδίου για την εξυπηρέτηση και προστασία του κοινού και για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα. Παρακαλούνται οι φίλαθλοι όπως συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των επιτηρητών και της Αστυνομίας.

Οποιοσδήποτε επιθυμεί να επικοινωνήσει με την Αστυνομία Λεμεσού μπορεί να τηλεφωνεί στον τηλεφωνικό αριθμό 25-805050 ή και στην τηλεφωνική Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη 1460, ενώ σε περίπτωση επείγουσας ανάγκης στον τηλεφωνικό αριθμό 112.

Τέλος, επισημαίνεται ότι η Αστυνομία βρίσκεται στους αθλητικούς χώρους για την προστασία των φιλάθλων. Διευκρινίζεται επίσης ότι μέλη της Αστυνομία θα βρίσκονται στην περιοχή του Τσιρείου Σταδίου για παροχή τροχαίων διευκολύνσεων στο κοινό, τόσο κατά την προσέλευση, όσο και κατά την αποχώρηση των φιλάθλων από το στάδιο, αλλά και για την πρόληψη και καταστολή οποιωνδήποτε πράξεων βίας από μέρους οποιουδήποτε.
Αρχείο Word anakoinosi 1.doc (134,63 Kb)
Κατεβάστε το Acrobat Reader


Find us on Facebook

follow us on twitter

Ομιλίες Αρχηγού Αστυνομίας

Εξώδικα Τροχαίας

Φόρμα Καταχώρησης Καταγγελιών/Πληροφοριών μέσω του Διαδικτύου για θέματα διαφθοράς/διαπλοκής από μέλη της Αστυνομίας

Cybercrime

Your Europe

Γραφείο Χειρισμού Θεμάτων Ιδιωτικών Υπηρεσιών Ασφαλείας

Συγχρηματοδοτούμενα Έργα από Ε.Ε.

Δήλωση Περί Απόρρητου

PRINCE CBRN-E

ΓΟΝΙΚΕΣ ΑΠΑΓΩΓΕΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ
ΓΕΝΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Πρόνοιες Νομοθεσίας για τη Μεταφορά Φορτίων ή Ζώων με το αυτοκίνητο

Εργαστηρίο Ψηφιακής Πολιτιστικής Κληρονομιάς του ΤΕΠΑΚ

LoCloud

Europeana Website

Οδηγός Σπουδών Αστυνομικής Ακαδημίας Κύπρου

Ιστοσελίδα Δημοσίων Συμβάσεων

Εξομοιωτής απόσταση ακινητοποίησης

Χρήσιμες Συμβουλές και Πληροφορίες για Απάτες