Χρήσιμα Τηλέφωνα
ΕκτύπωσηΕκτύπωση Κλείσιμο Κλείσιμο

Κυπριακή Δημοκρατία
Δελτία Τύπου


Δελτίο Τύπου 3 - Τραυματισμός – απόδραση από νόμιμη σύλληψη – επίθεση – κατοχή επιθετικού οργάνου – κατοχή ελεγχόμενου φαρμάκου – σύλληψη - 22/10/2019
Μέλη της Αστυνομίας (ΟΠΕ Λεμεσού), ενώ βρίσκονταν σε περιπολία χθες βράδυ, εντόπισαν σε περιοχή της Λεμεσού, δύο πρόσωπα να κινούνται ύποπτα.
Τα μέλη της Αστυνομίας προσέγγισαν τα εν λόγω πρόσωπα, με σκοπό τον έλεγχό τους, με αποτέλεσμα, ένα εκ των δύο, να επιτεθεί και να τραυματίσει με ψαλίδι, (δεξιά παλάμη), ένα μέλος της Αστυνομίας.
Στη συνέχεια το εν λόγω πρόσωπο, τράπηκε σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση, ενώ κατά την διαφυγή, του έπεσε στο έδαφος ένα τσαντάκι, το οποίο περιείχε ποσότητα κάνναβης 12.7 γραμμαρίων περίπου, ποσότητα κρυσταλλικής ουσίας, μεταμφεταμίνης, βάρους 4.1 γραμμαρίων, μικρό χρηματικό ποσό, καθώς επίσης και ένα μικρό μεταλλικό ψαλίδι.
Το δεύτερο πρόσωπο που βρισκόταν στη σκηνή όπως διαφάνηκε, δεν είχε καμία εμπλοκή στο επεισόδιο. Το μέλος της Αστυνομίας που τραυματίστηκε, μετέβη στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε, ότι έφερε διαμπερές τραύμα στο δεξί χέρι και στη συνέχεια κρατήθηκε για νοσηλεία σε ιδιωτικό νοσοκομείο.
Μετά από αξιολόγηση πληροφορίας, προέκυψε μαρτυρία εναντίον 25χρονου, ο οποίος εντοπίστηκε από μέλη του ΟΠΕ Λεμεσού και συνελήφθη γύρω στο μεσημέρι.
Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Αναφορικά με ληστεία – προσωποκράτηση
26χρονος, ο οποίος είχε συλληφθεί, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση ληστείας, επίθεσης με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης και πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς, οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, το οποίο εξέδωσε διάταγμα οκταήμερης κράτησής του. (Σημερινό Δελτίο Τύπου 1 σχετικό).
Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.
Αρχείο Word ast del 3 (2).doc (120,35 Kb)

_______________________________________________
© 2011 - 2020 Κυπριακή Δημοκρατία,
Αστυνομία Κύπρου