Χρήσιμα Τηλέφωνα
ΕκτύπωσηΕκτύπωση Κλείσιμο Κλείσιμο

Κυπριακή Δημοκρατία
Δελτία Τύπου


Δελτίο Τύπου 5 - Σύλληψη 21χρονου σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης κτιρίου και κλοπής - 15/06/2019
Στη σύλληψη 21χρονου προχώρησαν σήμερα, μέλη της Αστυνομίας στην επαρχία Πάφου, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης σχολικής αίθουσας και κλοπής.

Τον 21χρονο εντόπισαν μέλη της Αστυνομίας, μετά από πληροφορία, να κινείται πεζός σε δρόμο στην επαρχία Πάφου, γύρω στις 1.05 μετά τα μεσάνυκτα σήμερα. Σε έλεγχο που έγινε εντοπίστηκε στην κατοχή του μία φωτογραφική μηχανή, αξίας 150 ευρώ, για την προέλευση της οποίας ο ύποπτος δεν έδωσε ικανοποιητικές εξηγήσεις, με αποτέλεσμα τα μέλη της Αστυνομίας να προχωρήσουν στη σύλληψη του για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής περιουσίας.

Ακολούθησαν εξετάσεις κατά τις οποίες διαπιστώθηκε η διάρρηξη αίθουσας σχολείου της περιοχής και αφού λειτουργός του σχολείου ενημερώθηκε σχετικά από την Αστυνομία, προέβη σε έλεγχο και κατήγγειλε την κλοπή μίας φωτογραφικής μηχανής από την εν λόγω αίθουσα. Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, η διάρρηξη διαπράχθηκε μετά τις 2.20 το μεσημέρι χθες Παρασκευή, 14 Ιουνίου.

Στην λειτουργό του σχολείου υποδείχθηκε η φωτογραφική μηχανή, η οποία εντοπίστηκε στην κατοχή του 21χρονου και η λειτουργός την αναγνώρισε ως αυτή που είχε κλαπεί από την αίθουσα του σχολείου.

Ο 21χρονος τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων, ενώ τις εξετάσεις συνεχίζει το ΤΑΕ Πάφου.
Αρχείο Word deltio 5.doc (105,05 Kb)

_______________________________________________
© 2011 - 2019 Κυπριακή Δημοκρατία,
Αστυνομία Κύπρου