Χρήσιμα Τηλέφωνα
ΕκτύπωσηΕκτύπωση Κλείσιμο Κλείσιμο

Κυπριακή Δημοκρατία
Ομιλίες


Χαιρετισμός Αρχηγού Αστυνομίας στο Φιλανθρώπικο Πανηγύρι Χαράς Κυριακή, 14 Οκτωβρίου, 2018, ώρα 12:45 Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής - 14/10/2018
Αξιότιμε Δήμαρχε Αγλαντζιάς,
Κυρία Εκτελεστική Διευθύντρια του Αντικαρκινικού Συνδέσμου,
Αγαπητοί Συνεργάτες,
Αγαπητοί Συνάδελφοι,
Κυρίες και Κύριοι,
Αγαπητά μου Παιδιά,

Είναι με ιδιαίτερη χαρά που παρευρίσκομαι στην όμορφη αυτή εκδήλωση και απευθύνω χαιρετισμό στο Φιλανθρωπικό Πανηγύρι Χαράς, που συνδιοργανώνεται από την Αστυνομία και τον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου, έχοντας ως βασικό στόχο την ενίσχυση του θεάρεστου έργου που από το 1971 επιτελεί ο Αντικαρκινικός Σύνδεσμος. Ταυτόχρονα, η σημερινή εκδήλωση στέλνει δυνατά και βαθιά μηνύματα για την ανεκτίμητη αξία της ανθρωπιστικής προσφοράς προς τους πάσχοντες συνανθρώπους μας που υποφέρουν, μάχονται και αγωνίζονται κατά του καρκίνου μιας ασθένειας που εκ των πραγμάτων αφορά όλους μας, και είναι γι’ αυτό ακριβώς τον λόγο που επιβάλλεται να υπάρχει κοινωνική αλληλεγγύη, συνεχής στήριξη, καθώς επίσης συνεργασία όλων των αρμοδίων και συναρμόδιων φορέων και της κοινωνίας των πολιτών.

Ως Αστυνομία Κύπρου, έχοντας ως επίκεντρο της αποστολής μας τον άνθρωπο, πιστεύουμε στην αναγκαιότητα της άμεσης αξιοποίησης των δυνατοτήτων που προσφέρουν οι εθελοντικοί οργανισμοί και σύνδεσμοι, όπως ο Αντικαρκινικός και θεωρούμε υποχρέωσή μας να υποστηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις τις προσπάθειες που καταβάλλονται για εκτέλεση της υψηλής αποστολής τους.

Κυρίες και κύριοι,

Σ’ αυτή την εκδήλωση χαράς και προσφοράς, έχουμε όλοι την ευκαιρία να ψυχαγωγηθούμε με το πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα που έχει ετοιμαστεί και να περάσουμε δημιουργικά και όμορφα μέσα από τις ποικίλες δραστηριότητες που προσφέρονται στον χώρο, ενισχύοντας συνάμα τις υπηρεσίες του Αντικαρκινικού Συνδέσμου. Πιστεύω ότι και φέτος, το Φιλανθρωπικό Πανηγύρι Χαράς, θα πετύχει τους στόχους του, συμβάλλοντας στον ιερό σκοπό της στήριξης συνανθρώπων μας που το έχουν πραγματικά ανάγκη.

Θα ήθελα επί τη ευκαιρία, να ευχαριστήσω ολόψυχα τον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο για την άψογη συνεργασία μας, καθώς και για την ευκαιρία που μας δίνει να βάλουμε κι εμείς το δικό μας λιθαράκι στο αξιέπαινο έργο του, αλλά και όλους τους συμμετέχοντες στο καλλιτεχνικό πρόγραμμα, παιδιά και ενήλικες. Θερμές ευχαριστίες θέλω επίσης να απευθύνω στην Αστυνομική Διεύθυνση Λευκωσίας, στην Κοινοτική Αστυνόμευση Λευκωσίας, στο Ραδιοφωνικό Ίδρυμα Κύπρου και στους χορηγούς για τη όλη συνεισφορά τους στη διοργάνωση της σημερινής εκδήλωσης.

Καταληκτικά, εκφράζω θερμές ευχαριστίες προς όλους τους συνανθρώπους μας που, χωρίς δεύτερη σκέψη, έσπευσαν εδώ σήμερα για να προσφέρουν, ο καθείς στο μέτρο των δυνατοτήτων του. Είναι αλήθεια ότι εμείς οι Κύπριοι είμαστε λαός βαθύτατα συναισθηματικός, ένας λαός με αυξημένη την αίσθηση της κοινωνικής προσφοράς, της ανθρωπιάς και της αλληλεγγύης. Είναι γι’ αυτό ακριβώς το λόγο που όλοι εσείς βρίσκεστε σήμερα εδώ ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα για προσφορά, ενισχύοντας τις προσπάθειες των εθελοντών και ενώνοντας τις δυνάμεις μας για αγώνα, μαζί με τους καρκινοπαθείς συνανθρώπους μας, κατά του καρκίνου. Γιατί στον αγώνα αυτό πρέπει να κερδίσουμε εμείς και όχι ο καρκίνος.

Σας εύχομαι ένα όμορφο και δημιουργικό απόγευμα. Σας ευχαριστώ.

Αρχείο Word ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΧΑΡΑΣ 2018.doc (34,68 Kb)

_______________________________________________
© 2011 - 2020 Κυπριακή Δημοκρατία,
Αστυνομία Κύπρου