Έμβλημα Κυπριακής Δημοκρατίας
Αστυνομία Κύπρου

Εκδηλώσεις & ΔιαλέξειςΠαγκόσμια Ημέρα μοτοσικλέτας/μοτοσικλετιστή - 21/07/2015
Σε ημερίδα που πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί από την Τροχαία Αρχηγείου, τιμήθηκε η Παγκόσμια ημέρα μοτοσικλέτας / μοτοσικλετιστή. Οι εκδηλώσεις άρχισαν με συγκέντρωση μοτοσικλετιστών από όλες τις γνωστές λέσχες μοτοσικλέτας παγκύπρια στα γραφεία της Τροχαίας Αρχηγείου.

Ακλούθησε πορεία των μοτοσικλετιστών προς τη Λευκωσία η οποία κατέληξε στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής. Επικεφαλής της πορείας των μοτοσικλετιστών τέθηκαν ο Αστυνομικός Διευθυντής Τροχαίας Αρχηγείου, ο Διοικητής της ΜΜΑΔ και Αξιωματικοί που αντιπροσώπευσαν τις επαρχίες τους ενώ μαζί τους πορεύτηκαν πάνω από 80 μοτοσικλετιστές.

Την ασφάλεια της πορείας διασφάλισαν δικυκλιστές του Ειδικού Ουλαμού Μοτοσικλετιστών.Στην συνεχεία ακλούθησε εκκλησιασμός όπου έγινε μνημόσυνο για τους θανόντες μοτοσικλετιστές και ψάλθηκε τρισάγιο για γρήγορη ανάρρωση όσων έχουν τραυματιστεί. Ακολούθως ο Αστ. Δ/ντής Τροχαίας Αρχηγείου απεύθυνε χαιρετισμό προς τους συγκεντρωθέντες στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής.

Στην ομιλία του επεσήμανε μεταξύ άλλων ότι, όχι μονό οι μοτοσικλετιστές αλλά και οι υπόλοιποι χρήστες του οδικού δικτύου πρέπει να είναι προσεκτικοί για να φτάσουμε στον επιθυμητό στόχο ο όποιος ταυτίζεται με αυτόν της Ευρωπαϊκής Ένωσης.Κατέληξε αναφέροντας ότι η πρόληψη των τροχαίων οδικών συγκρούσεων δεν είναι έργο μόνο της Αστυνομίας αλλά όλων των χρηστών του οδικού δικτύου καθώς και των κοινωνικών συνόλων και μόνο με την συνεργασία όλων μπορούν να επιτευχθούν τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Έγιναν επίσης παρουσιάσεις από τον Υπεύθυνο του Γρ. Οδικής Ασφάλειας και από την εκπαιδευτή της σχολής οδηγών του Τμ. Τροχαίας Αρχηγείου Αστυνομίας.Στην εκδήλωση απεύθυναν σύντομο χαιρετισμό όλοι οι πρόεδροι/αντιπρόσωποι των λεσχών έλαβαν μέρος στην εκδήλωση, ενώ έπειτα δόθηκε ο λόγος σε όλους τους παρευρισκόμενους και εξέφρασαν τις δικές τους απόψεις / εισηγήσεις και ακολούθησε συζήτηση.

Κατεβάστε το Acrobat Reader


Find us on Facebook

follow us on twitter

Ομιλίες Αρχηγού Αστυνομίας

Εξώδικα Τροχαίας

Φόρμα Καταχώρησης Καταγγελιών/Πληροφοριών μέσω του Διαδικτύου για θέματα διαφθοράς/διαπλοκής από μέλη της Αστυνομίας

Cybercrime

Your Europe

Γραφείο Χειρισμού Θεμάτων Ιδιωτικών Υπηρεσιών Ασφαλείας

Συγχρηματοδοτούμενα Έργα από Ε.Ε.

Δήλωση Περί Απόρρητου

PRINCE CBRN-E

ΓΟΝΙΚΕΣ ΑΠΑΓΩΓΕΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ
ΓΕΝΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Πρόνοιες Νομοθεσίας για τη Μεταφορά Φορτίων ή Ζώων με το αυτοκίνητο

Εργαστηρίο Ψηφιακής Πολιτιστικής Κληρονομιάς του ΤΕΠΑΚ

LoCloud

Europeana Website

Οδηγός Σπουδών Αστυνομικής Ακαδημίας Κύπρου

Ιστοσελίδα Δημοσίων Συμβάσεων

Εξομοιωτής απόσταση ακινητοποίησης

Χρήσιμες Συμβουλές και Πληροφορίες για Απάτες