Έμβλημα Κυπριακής Δημοκρατίας
Αστυνομία Κύπρου

Δελτία ΤύπουΔελτίο Τύπου 3 - Παράνομη μεταφορά εκρηκτικών υλών – Παράνομη κατοχή ασυρμάτου – Τροχαία αδικήματα Συνελήφθη 26χρονος - 09/11/2018
*** Στη σύλληψη 26χρονου κατοίκου Λεμεσού, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης μεταφοράς εκρηκτικών υλών, παράνομης κατοχής ασυρμάτου και τροχαίων αδικημάτων, προχώρησε χθες βράδυ η Αστυνομία. Της σύλληψής του, προηγήθηκε επεισοδιακή καταδίωξη σε δρόμους της Λεμεσού, κατά την οποία ρίχθηκε και αριθμός προειδοποιητικών πυροβολισμών, από τους αστυνομικούς.
Συγκεκριμένα, γύρω στις 10.35μ.μ. χθες, μηχανοκίνητο περίπολο της Αστυνομίας, εντόπισε αυτοκίνητο χωρίς πινακίδες εγγραφής, να κινείται σε δρόμο στα Κάτω Πολεμίδια. Τα μέλη της Αστυνομίας έκαναν σήμα στον οδηγό του οχήματος να σταματήσει για έλεγχο, ωστόσο αυτός ανέπτυξε ταχύτητα και προσπάθησε να διαφύγει. Οι αστυνομικοί τον ακολούθησαν, ενώ στην προσπάθειά τους να τον ανακόψουν έριξαν αριθμό προειδοποιητικών πυροβολισμών. Παρ’ όλα αυτά, το ύποπτο όχημα κατάφερε να διαφύγει, μέσω χωραφιών της περιοχής.
Από την διερεύνηση της υπόθεσης, διαπιστώθηκε ότι ιδιοκτήτης του συγκεκριμένου οχήματος, είναι 26χρονος κάτοικος Λεμεσού. Μέλη της Αστυνομίας, μετέβησαν στην οικία του, όπου γύρω στις 11μ.μ., στο δρόμο έξω από την οικία, ανακόπηκε το εν λόγω όχημα, με οδηγό τον 26χρονο.
Από έλεγχο που ακολούθησε εντοπίστηκαν εντός του οχήματος ένα κυνηγετικό φυσίγγιο και ένας ασύρματος, με αποτέλεσμα ο 26χρονος να συλληφθεί για αυτόφωρο αδίκημα. Από περαιτέρω εξετάσεις που διενεργήθηκαν στα έγγραφα του οχήματος, διαπιστώθηκε ότι αυτό δεν καλύπτεται από ασφάλεια και πιστοποιητικό καταλληλότητας, είναι διεγραμμένο, έχει ληγμένη άδεια κυκλοφορίας από τον Δεκέμβριο του 2012, είναι δηλωμένο ως ακινητοποιημένο από τον Φεβρουάριο του 2014 και δεν φέρει πινακίδες εγγραφής, στο πίσω μέρος.
Το ΤΑΕ Λεμεσού και το Τμήμα Τροχαίας Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.
Αρχείο Word deltio 3.doc (118,82 Kb)
Κατεβάστε το Acrobat Reader


Find us on Facebook

follow us on twitter

Ομιλίες Αρχηγού Αστυνομίας

Εξώδικα Τροχαίας

Φόρμα Καταχώρησης Καταγγελιών/Πληροφοριών μέσω του Διαδικτύου για θέματα διαφθοράς/διαπλοκής από μέλη της Αστυνομίας

Cybercrime

Your Europe

Γραφείο Χειρισμού Θεμάτων Ιδιωτικών Υπηρεσιών Ασφαλείας

Συγχρηματοδοτούμενα Έργα από Ε.Ε.

Δήλωση Περί Απόρρητου

ΓΟΝΙΚΕΣ ΑΠΑΓΩΓΕΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ
ΓΕΝΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Πρόνοιες Νομοθεσίας για τη Μεταφορά Φορτίων ή Ζώων με το αυτοκίνητο

Εργαστηρίο Ψηφιακής Πολιτιστικής Κληρονομιάς του ΤΕΠΑΚ

LoCloud

Europeana Website

Οδηγός Σπουδών Αστυνομικής Ακαδημίας Κύπρου

Ιστοσελίδα Δημοσίων Συμβάσεων

Εξομοιωτής απόσταση ακινητοποίησης

Χρήσιμες Συμβουλές και Πληροφορίες για Απάτες

Καν' το ηλεκτρονικά