Έμβλημα Κυπριακής Δημοκρατίας
Αστυνομία Κύπρου

Εκδηλώσεις & ΔιαλέξειςΕκπαιδευτικό Πρόγραμμα ¨ Δίκαιο της Θάλασσας¨ Ξενοδοχείο SEMELI, Λευκωσία 03 – 04 Δεκεμβρίου 2015 - 25/01/2016
H Αστυνομική Ακαδημία Κύπρου, στο πλαίσιο αξιοποίησης του «Πολυετούς Χρηματοδοτικού Πλαισίου 2014-2020», διοργανώνει διήμερο εκπαιδευτικό πρόγραμμα με θέμα “Δίκαιο της Θάλασσας”.

Σκοπός του προγράμματος είναι ο εμπλουτισμός των γνώσεων των μελών της Αστυνομίας και άλλων Υπηρεσιών της Κυπριακής Δημοκρατίας σε θέματα που αφορούν τη Σύμβαση των Ηνωμένων Εθνών για το Δίκαιο της Θάλασσας και τη δικαιοδοσία που έχουν στις διάφορες θαλάσσιες ζώνες.

Το σεμινάριο θα παρακολουθήσουν μέλη της Αστυνομίας που υπηρετούν στη Μονάδα Λιμενικής & Ναυτικής Αστυνομίας, τη Μονάδα Αεροπορικών Επιχειρήσεων, τη Διεύθυνση Ευρωπαϊκής Ένωσης & Διεθνούς Αστυνομικής Συνεργασίας και εκπαιδευτές της Αστυνομικής Ακαδημίας. Επίσης προσκλήθηκαν λειτουργοί του Υπουργείου Εξωτερικών, Υπουργείου Δικαιοσύνης & Δημόσιας Τάξης, Υπουργείου Άμυνας (Κ.Σ.Ε.&∆.) και του Τμήματος Εμπορικής Ναυτιλίας.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στο Ξενοδοχείο Semeli στη Λευκωσία (παρά την Κεντρική Τράπεζα) μεταξύ των ημερομηνιών 3 – 4 Δεκεμβρίου 2015 και θα το προσφωνήσει ο Διευθυντής της Αστυνομικής Ακαδημίας.

Οι διαλέξεις θα γίνουν από καθηγητή του Δημοκρίτειου Πανεπιστήμιου Θράκης και από λειτουργούς του Υπουργείου Εξωτερικών.

Κατεβάστε το Acrobat Reader


Find us on Facebook

follow us on twitter

Ομιλίες Αρχηγού Αστυνομίας

Εξώδικα Τροχαίας

Φόρμα Καταχώρησης Καταγγελιών/Πληροφοριών μέσω του Διαδικτύου για θέματα διαφθοράς/διαπλοκής από μέλη της Αστυνομίας

Cybercrime

Your Europe

Γραφείο Χειρισμού Θεμάτων Ιδιωτικών Υπηρεσιών Ασφαλείας

Συγχρηματοδοτούμενα Έργα από Ε.Ε.

Δήλωση Περί Απόρρητου

ΓΟΝΙΚΕΣ ΑΠΑΓΩΓΕΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ
ΓΕΝΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Πρόνοιες Νομοθεσίας για τη Μεταφορά Φορτίων ή Ζώων με το αυτοκίνητο

Εργαστηρίο Ψηφιακής Πολιτιστικής Κληρονομιάς του ΤΕΠΑΚ

LoCloud

Europeana Website

Οδηγός Σπουδών Αστυνομικής Ακαδημίας Κύπρου

Ιστοσελίδα Δημοσίων Συμβάσεων

Εξομοιωτής απόσταση ακινητοποίησης

Χρήσιμες Συμβουλές και Πληροφορίες για Απάτες

Καν' το ηλεκτρονικά