Χρήσιμα Τηλέφωνα
ΕκτύπωσηΕκτύπωση Κλείσιμο Κλείσιμο

Κυπριακή Δημοκρατία
Εκδηλώσεις & Διαλέξεις


Εκδήλωση Οδικής Ασφάλειας του Τμήματος Τροχαίας στην κοινότητα Πάχνας υπό τον τίτλο: Η Οδική Ασφάλεια «Ανηφορίζει» στο Δευτερεύον Οδικό Δίκτυο - 21/07/2015
Στο πλαίσιο των προσπαθειών που καταβάλλει η Αστυνομία για μείωση των οδικών τροχαίων συγκρούσεων στην Επαρχία Λεμεσού και εμπέδωση της οδικής συνείδησης, το Τμήμα Τροχαίας Αστυνομικής Διεύθυνσης Λεμεσού, συνεχίζει τον νέο κύκλο ενημέρωσης και επικοινωνίας με κοινότητες της υπαίθρου και οργανωμένα σύνολα της επαρχίας Λεμεσού, υπό τον τίτλο: Η Οδική Ασφάλεια «Ανηφορίζει» στο Δευτερεύον Οδικό Δίκτυο.

Επόμενος σταθμός της προσπάθειας αυτής είναι η κοινότητα Πάχνας. Ως εκ τούτου, την Πέμπτη 25 Ιουνίου, 2015 και ώρα 7:00μ.μ. το Τμήμα Τροχαίας Λεμεσού και το Κοινοτικό Συμβούλιο Πάχνας σε συνεργασία με το Ίδρυμα Οδικής Ασφάλειας <<Γιώργος Μαυρίκιος>>, το Σύλλογο Μοτοσικλετιστών Λεμεσού EGOPHOBIA και τους Εθελοντές Οδικής Ασφάλειας Λεμεσού, διοργανώνουν εκδήλωση αφιερωμένη στην Οδική Ασφάλεια, που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων ¨Γεώργιου Μαρκαντώνη¨ του Κοινοτικού Συμβουλίου Πάχνας.

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει παρουσιάσεις για την οδική ασφάλεια, από εκπρόσωπο του Τμήματος Οδικής Ασφάλειας Τροχαίας Λεμεσού, εκπροσώπους του Ιδρύματος Οδικής Ασφάλειας <<Γιώργος Μαυρίκιος>>, εκπροσώπους του Συλλόγου Mοτοσικλετιστών Λεμεσού EGOPHOBIA και τους Εθελοντές Οδικής Ασφάλειας Λεμεσού. Την εκδήλωση θα χαιρετήσει ο κοινοτάρχης Πάχνας κ. Ανδρέας Σάββα και θα ακολουθήσει συζήτηση.


_______________________________________________
© 2011 - 2020 Κυπριακή Δημοκρατία,
Αστυνομία Κύπρου