Έμβλημα Κυπριακής Δημοκρατίας
Αστυνομία Κύπρου

Εκδηλώσεις & ΔιαλέξειςΕκδήλωση Οδικής Ασφάλειας του Τμήματος Τροχαίας στην κοινότητα Πάχνας υπό τον τίτλο: Η Οδική Ασφάλεια «Ανηφορίζει» στο Δευτερεύον Οδικό Δίκτυο - 21/07/2015
Στο πλαίσιο των προσπαθειών που καταβάλλει η Αστυνομία για μείωση των οδικών τροχαίων συγκρούσεων στην Επαρχία Λεμεσού και εμπέδωση της οδικής συνείδησης, το Τμήμα Τροχαίας Αστυνομικής Διεύθυνσης Λεμεσού, συνεχίζει τον νέο κύκλο ενημέρωσης και επικοινωνίας με κοινότητες της υπαίθρου και οργανωμένα σύνολα της επαρχίας Λεμεσού, υπό τον τίτλο: Η Οδική Ασφάλεια «Ανηφορίζει» στο Δευτερεύον Οδικό Δίκτυο.

Επόμενος σταθμός της προσπάθειας αυτής είναι η κοινότητα Πάχνας. Ως εκ τούτου, την Πέμπτη 25 Ιουνίου, 2015 και ώρα 7:00μ.μ. το Τμήμα Τροχαίας Λεμεσού και το Κοινοτικό Συμβούλιο Πάχνας σε συνεργασία με το Ίδρυμα Οδικής Ασφάλειας <<Γιώργος Μαυρίκιος>>, το Σύλλογο Μοτοσικλετιστών Λεμεσού EGOPHOBIA και τους Εθελοντές Οδικής Ασφάλειας Λεμεσού, διοργανώνουν εκδήλωση αφιερωμένη στην Οδική Ασφάλεια, που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων ¨Γεώργιου Μαρκαντώνη¨ του Κοινοτικού Συμβουλίου Πάχνας.

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει παρουσιάσεις για την οδική ασφάλεια, από εκπρόσωπο του Τμήματος Οδικής Ασφάλειας Τροχαίας Λεμεσού, εκπροσώπους του Ιδρύματος Οδικής Ασφάλειας <<Γιώργος Μαυρίκιος>>, εκπροσώπους του Συλλόγου Mοτοσικλετιστών Λεμεσού EGOPHOBIA και τους Εθελοντές Οδικής Ασφάλειας Λεμεσού. Την εκδήλωση θα χαιρετήσει ο κοινοτάρχης Πάχνας κ. Ανδρέας Σάββα και θα ακολουθήσει συζήτηση.

Κατεβάστε το Acrobat Reader


Find us on Facebook

follow us on twitter

Ομιλίες Αρχηγού Αστυνομίας

Εξώδικα Τροχαίας

Φόρμα Καταχώρησης Καταγγελιών/Πληροφοριών μέσω του Διαδικτύου για θέματα διαφθοράς/διαπλοκής από μέλη της Αστυνομίας

Cybercrime

Your Europe

Γραφείο Χειρισμού Θεμάτων Ιδιωτικών Υπηρεσιών Ασφαλείας

Συγχρηματοδοτούμενα Έργα από Ε.Ε.

Δήλωση Περί Απόρρητου

PRINCE CBRN-E

ΓΟΝΙΚΕΣ ΑΠΑΓΩΓΕΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ
ΓΕΝΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Πρόνοιες Νομοθεσίας για τη Μεταφορά Φορτίων ή Ζώων με το αυτοκίνητο

Εργαστηρίο Ψηφιακής Πολιτιστικής Κληρονομιάς του ΤΕΠΑΚ

LoCloud

Europeana Website

Οδηγός Σπουδών Αστυνομικής Ακαδημίας Κύπρου

Ιστοσελίδα Δημοσίων Συμβάσεων

Εξομοιωτής απόσταση ακινητοποίησης

Χρήσιμες Συμβουλές και Πληροφορίες για Απάτες