Έμβλημα Κυπριακής Δημοκρατίας
Αστυνομία Κύπρου

Δελτία ΤύπουΔελτίο Τύπου 2 - Συνελήφθη 26χρονος για υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών - 21/04/2019
*** Στη σύλληψη 26χρονου προχώρησε χθες η Αστυνομία, εναντίον του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για υπόθεση διάρρηξης κατοικίας και κλοπής.
Συγκεκριμένα, γύρω στις 8.30 χθες βράδυ, μέλη του ΤΑΕ Λευκωσίας – Κλιμάκιο διαρρήξεων, ενώ διενεργούσαν περιπολίες σε περιοχή της Λευκωσίας, εντόπισαν ένα όχημα να κινείται ύποπτα.
Λίγη ώρα αργότερα, θεάθηκε να προσεγγίζει το εν λόγω όχημα ένα πρόσωπο το οποίο φορούσε κουκούλα φούτερ. Τα μέλη της Αστυνομίας ακινητοποίησαν τον ύποπτο, ενώ στη συνέχεια διαπιστώθηκε πως πρόκειται για 26χρονο, εναντίον του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για υπόθεση διάρρηξης κατοικίας και κλοπής. Σε έρευνα που ακολούθησε, εντοπίστηκαν στην κατοχή του 26χρονου ένα κατσαβίδι, ένα ταblet και ένα τηλεχειριστήριο τηλεόρασης, για τα οποία δεν έδωσε επαρκής εξηγήσεις για την κατοχή τους και συνελήφθη για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής περιουσίας και κατοχής διαρρηκτικών εργαλείων κατά τη διάρκεια της νύχτας.
Από περαιτέρω εξετάσεις που έγιναν στην περιοχή, εντοπίστηκαν μία τηλεόραση, ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, ένα κουτί με κοσμήματα, καθώς και άλλα αντικείμενα.
Ο 26χρονος συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα που εκκρεμούσε εναντίον του και τέθηκε υπό κράτηση, ενώ ανακρινόμενος φέρεται να παραδέχθηκε τη διάπραξη της διάρρηξης και κλοπής που προηγήθηκε της σύλληψής του, χθες στη Λευκωσία.
Το ΤΑΕ Λευκωσίας διερευνά την υπόθεση.


Συλλήψεις
*** Συνελήφθη σήμερα για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση 31χρονος, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής, χρήσης και κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια.
Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λεμεσού) διερευνά την υπόθεση.

*** Συνελήφθη χθες για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση 33χρονος, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση μέθης, διασάλευσης της ειρήνης, απειλής βιαιοπραγίας και επίθεσης με πρόκληση πραγματικής σωματική βλάβης.
Ο Αστυνομικός Σταθμός Ορόκλινης διερευνά την υπόθεση.
Αρχείο Word deltio 2.doc (121,88 Kb)
Κατεβάστε το Acrobat Reader


Find us on Facebook

follow us on twitter

Ομιλίες Αρχηγού Αστυνομίας

Εξώδικα Τροχαίας

Φόρμα Καταχώρησης Καταγγελιών/Πληροφοριών μέσω του Διαδικτύου για θέματα διαφθοράς/διαπλοκής από μέλη της Αστυνομίας

Cybercrime

Your Europe

Γραφείο Χειρισμού Θεμάτων Ιδιωτικών Υπηρεσιών Ασφαλείας

Συγχρηματοδοτούμενα Έργα από Ε.Ε.

Δήλωση Περί Απόρρητου

PRINCE CBRN-E

ΓΟΝΙΚΕΣ ΑΠΑΓΩΓΕΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ
ΓΕΝΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Πρόνοιες Νομοθεσίας για τη Μεταφορά Φορτίων ή Ζώων με το αυτοκίνητο

Εργαστηρίο Ψηφιακής Πολιτιστικής Κληρονομιάς του ΤΕΠΑΚ

LoCloud

Europeana Website

Οδηγός Σπουδών Αστυνομικής Ακαδημίας Κύπρου

Ιστοσελίδα Δημοσίων Συμβάσεων

Εξομοιωτής απόσταση ακινητοποίησης

Χρήσιμες Συμβουλές και Πληροφορίες για Απάτες