Έμβλημα Κυπριακής Δημοκρατίας
Αστυνομία Κύπρου

Δελτία ΤύπουΔελτίο Τύπου 3 - Παράνομη κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλο πρόσωπο – Παράνομη καλλιέργεια φυτών κάνναβης – Νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες – Παράνομη κατοχής εκρηκτικών υλών Προσωποκράτηση 26χρονου - 06/06/2019
Διάταγμα προσωποκράτησης για χρονική περίοδο οκτώ ημερών, εξέδωσε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού εναντίον 26χρονου, μετά από αίτημα της Αστυνομίας, για σκοπούς διερεύνησης υπόθεσης παράνομης κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλο πρόσωπο, παράνομης καλλιέργειας φυτών κάνναβης, παράνομης κατοχής εκρηκτικών υλών και νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

Ο 26χρονος συνελήφθη χθες από μέλη της Αστυνομίας, μετά τον εντοπισμό φυτών κάνναβης, ποσότητας κάνναβης και στρατιωτικών φυσιγγίων στην οικία του, στην επαρχία Λεμεσού.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια έρευνας που διεξήχθη από μέλη της ΥΚΑΝ, γύρω στις 6.30 χθες το απόγευμα, στην οικία του 26χρονου, εντοπίστηκαν στην αυλή της οικίας εννέα υπό καλλιέργεια φυτά κάνναβης, με αποτέλεσμα ο 26χρονος να συλληφθεί για αυτόφωρο αδίκημα.

Ακολούθησε έρευνα εντός της κατοικίας, όπου εντοπίστηκε ποσότητα κάνναβης συνολικού μεικτού βάρους 134 γραμμαρίων περίπου, μία ζυγαριά ακριβείας με ίχνη κάνναβης, δεκαπέντε στρατιωτικά φυσίγγια και το χρηματικό ποσό των 900 ευρώ, η προέλευση του οποίου διερευνάται. (Το σημερινό Αστυνομικό Δελτίο Τύπου Αρ. 1, είναι σχετικό).

Τις εξετάσεις συνεχίζουν η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λεμεσού) και το ΤΑΕ Λεμεσού.
Αρχείο Word deltio 3.doc (120,86 Kb)
Κατεβάστε το Acrobat Reader


Find us on Facebook

follow us on twitter

Ομιλίες Αρχηγού Αστυνομίας

Εξώδικα Τροχαίας

Φόρμα Καταχώρησης Καταγγελιών/Πληροφοριών μέσω του Διαδικτύου για θέματα διαφθοράς/διαπλοκής από μέλη της Αστυνομίας

Cybercrime

Your Europe

Γραφείο Χειρισμού Θεμάτων Ιδιωτικών Υπηρεσιών Ασφαλείας

Συγχρηματοδοτούμενα Έργα από Ε.Ε.

Δήλωση Περί Απόρρητου

PRINCE CBRN-E

ΓΟΝΙΚΕΣ ΑΠΑΓΩΓΕΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ
ΓΕΝΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Πρόνοιες Νομοθεσίας για τη Μεταφορά Φορτίων ή Ζώων με το αυτοκίνητο

Εργαστηρίο Ψηφιακής Πολιτιστικής Κληρονομιάς του ΤΕΠΑΚ

LoCloud

Europeana Website

Οδηγός Σπουδών Αστυνομικής Ακαδημίας Κύπρου

Ιστοσελίδα Δημοσίων Συμβάσεων

Εξομοιωτής απόσταση ακινητοποίησης

Χρήσιμες Συμβουλές και Πληροφορίες για Απάτες