Χρήσιμα Τηλέφωνα
ΕκτύπωσηΕκτύπωση Κλείσιμο Κλείσιμο

Κυπριακή Δημοκρατία
Δελτία Τύπου


Δελτίο Τύπου 4 - Αναφορικά με σημερινό Αστυνομικό Δελτίο Αρ. 1 - Παράνομη κατοχή και χρήση ναρκωτικών – Συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος Προσωποκρατήσεις - 16/11/2019
Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού για έκδοση διατάγματος κράτησης τους, οδηγήθηκαν το πρωί, οι δύο 20χρονοι, που συνελήφθησαν τα ξημερώματα σήμερα, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής και χρήσης ναρκωτικών. Το Δικαστήριο εξέδωσε εναντίον τους, διάταγμα εξαήμερης κράτησης.

Οι δύο, εντοπίστηκαν λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα, από μέλη του ΟΠΕ Λεμεσού, εντός αυτοκινήτου, σε δρόμο της Λεμεσού. Μόλις αντιλήφθηκαν τους Αστυνομικούς, ανέπτυξαν ταχύτητα προσπαθώντας να διαφύγουν, με αποτέλεσμα να προσκρούσουν σε τρία σταθμευμένα οχήματα και να ανακοπούν από τους αστυνομικούς.

Μετά από έρευνα εντοπίστηκαν εντός του οχήματος και κατασχέθηκαν ως τεκμήρια, ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους 94 γραμμαρίων περίπου και μία ζυγαριά ακριβείας.
Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λεμεσού) και το Τμήμα Τροχαίας Λεμεσού διερευνούν την υπόθεση.

Προσωποκράτηση
Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας εξέδωσε σήμερα διάταγμα διήμερης κράτησης εναντίον 41χρονου, που συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου.
Το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Λάρνακας διερευνά την υπόθεση.
Αρχείο Word deltio 4.doc (120,35 Kb)

_______________________________________________
© 2011 - 2020 Κυπριακή Δημοκρατία,
Αστυνομία Κύπρου