Χρήσιμα Τηλέφωνα
ΕκτύπωσηΕκτύπωση Κλείσιμο Κλείσιμο

Κυπριακή Δημοκρατία
Ομιλίες


Χριστουγεννιάτικο μήνυμα Αρχηγού Αστυνομίας κ. Ζαχαρία Χρυσοστόμου προς τους πολίτες - 24/12/2018
Αγαπητοί συμπολίτες,

Με αφορμή τη μεγάλη γιορτή της γέννησης του Θεανθρώπου και τον ερχομό του νέου έτους, εύχομαι σε όλους χρόνια πολλά, με υγεία, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία και είθε ο νέος χρόνος να φέρει την πολυπόθητη ελευθερία στο νησί μας.

Η Αστυνομία Κύπρου υποδέχεται τον ερχομό του νέου έτους με αισιοδοξία και υψηλές προσδοκίες, συνάμα όμως με αίσθημα χρέους και ευθύνης. Πρώτιστη έγνοια μας, είναι η δική σας ασφάλεια και προστασία· η προσφορά υψηλού επιπέδου υπηρεσιών στην κοινωνία, ούτως ώστε να επικρατούν συνθήκες τάξης, ασφάλειας και γαλήνης. Μέσα από μια πορεία μεταρρύθμισης και εκσυγχρονισμού, συνεχίζουμε με αποφασιστικότητα, το πολυεπίπεδο έργο μας, που είναι η πρόληψη και εξιχνίαση του εγκλήματος και η διατήρηση συνθηκών ασφάλειας και ευνομίας στο νησί μας.

Για να πετύχουμε όμως στους στόχους μας, που θα πρέπει να είναι στόχοι καθολικοί, ολόκληρης της κοινωνίας, απαιτείται συλλογική προσπάθεια. Απευθύνομαι λοιπόν σε όλους εσάς και σας καλώ να συστρατευθείτε μαζί μας για μια καλύτερη και ασφαλέστερη κοινωνία. Ήδη, μια μεγάλη μερίδα των συμπολιτών μας έχει ενταχθεί και συμπορεύεται μαζί μας με τη συμμετοχή τους στον θεσμό του Παρατηρητή της Γειτονιάς, ένα θεσμό που επιφέρει συνεχώς θετικά αποτελέσματα. Ας ενώσουμε λοιπόν τις δυνάμεις μας για μια ακόμη πιο ασφαλή κοινωνία.


Χρόνια πολλά

Ζαχαρίας Χρυσοστόμου


Αρχηγός Αστυνομίας
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΜΗΝΗΥΜΑ ΑΡΧΗΓΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ.odt (6 Kb)

_______________________________________________
© 2011 - 2020 Κυπριακή Δημοκρατία,
Αστυνομία Κύπρου