Χρήσιμα Τηλέφωνα
ΕκτύπωσηΕκτύπωση Κλείσιμο Κλείσιμο

Κυπριακή Δημοκρατία
Εκδηλώσεις & Διαλέξεις


Εκδήλωση Αστυνομικής Διεύθυνσης Λεμεσού σε συνεργασία με το Δήμο Λεμεσού με θέμα την Οδική Ασφάλεια υπό τον τίτλο: Μήνυμα Ζωής « Οδηγέ, μην ξεχνάς πάνω απ΄ όλα είν΄ αυτοί που αγαπάς» - 19/01/2015
Εκδήλωση Αστυνομικής Διεύθυνσης Λεμεσού σε συνεργασία με το Δήμο Λεμεσού με θέμα την Οδική Ασφάλεια υπό τον τίτλο:
Μήνυμα Ζωής « Οδηγέ, μην ξεχνάς πάνω απ΄ όλα είν΄ αυτοί
που αγαπάς»

Στο πλαίσιο των προσπαθειών που καταβάλλει η Αστυνομία (Τμήμα Τροχαίας Λεμεσού) για μείωση των οδικών τροχαίων συγκρούσεων στην Επαρχία Λεμεσού και την εμπέδωση οδικής συνείδησης, η Αστυνομική Διεύθυνση Λεμεσού σε συνεργασία με το Δήμο Λεμεσού θα πραγματοποιήσουν εκδήλωση αφιερωμένη στην Οδική Ασφάλεια υπό τον τίτλο: Μήνυμα Ζωής «Οδηγέ, μην ξεχνάς πάνω απ΄ όλα είν΄ αυτοί που αγαπάς» το ερχόμενο Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014 και ώρα 12:30 το μεσημέρι, στην οδό Ανεξαρτησίας παρά την Επαρχιακή Διοίκηση Λεμεσού, προσφέροντας Χριστουγεννιάτικη κάρτα προς τους οδηγούς.
Η κάρτα θα προσφερθεί προς τους συμπολίτες μας οδηγούς από τον Αστυνομικό Διευθυντή Λεμεσού κ. Κύπρο Μιχαηλίδη και μέλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λεμεσού, μαζί με το Δήμαρχο Λεμεσού κ. Ανδρέα Χρίστου και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Λεμεσού. Παρόμοιες εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν και τις επόμενες μέρες στο κέντρο της πόλης, στις κύριες οδικές αρτηρίες και καταστήματα.

_______________________________________________
© 2011 - 2020 Κυπριακή Δημοκρατία,
Αστυνομία Κύπρου