Έμβλημα Κυπριακής Δημοκρατίας
Αστυνομία Κύπρου

Εκδηλώσεις & ΔιαλέξειςΣυνάντηση για εμπλουτισμό του Ημερήσιου Προγράμματος Κρατουμένων ΧΩΚΑΜ Μενόγειας - 30/11/2016
Με στόχο την βελτίωση της ποιότητας ζωής των προσώπων που φιλοξενούνται στο Χώρο Κράτησης Απαγορευμένων Μεταναστών (ΧΩΚΑΜ) στη Μενόγεια, πραγματοποιήθηκε στις 22/05/2015 στα Γραφεία της Διεύθυνσης Ευρωπαϊκής Ένωσης και Διεθνούς Αστυνομικής Συνεργασίας (ΔΕΕ&ΔΑΣ), ενημερωτική συνάντηση της Αστυνομίας με εκπροσώπους διάφορων Υπουργείων/Υπηρεσιών.
Συγκεκριμένα, στη συνάντηση παρέστησαν εκπρόσωποι από το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού, το Υπουργείο Υγείας, τον Κυπριακό Ερυθρό Σταυρό, τον Σύνδεσμο Κοινωνικών Λειτουργών, τον Οργανισμό Νεολαίας Κύπρου, τον Επίτροπο Εθελοντισμού και ΜΚΟ, τους Εθελοντές Γιατρούς, τον Σύνδεσμο Ψυχολόγων, το Πανεπιστήμιο Κύπρου και τον Κυπριακό Οργανισμό Αθλητισμού.
Σκοπός της εν λόγω συνάντησης ήταν η ανάπτυξη συνεργασίας για εμπλουτισμό του υφιστάμενου Ημερήσιου Προγράμματος Κρατουμένων ΧΩΚΑΜ Μενόγειας, μέσω της πραγματοποίησης διαλέξεων σε θέματα που ενδιαφέρουν τους κρατούμενους (π.χ. ψυχική υγειά, μεταδοτικές ασθένειες, προσωπική υγιεινή, κτλ), μαθημάτων (π.χ. ελληνικής ή άλλης γλώσσας, τέχνης, φυσικής αγωγής, κτλ), οργανωμένων αθλητικών δραστηριοτήτων (π.χ. ποδόσφαιρο, καλαθόσφαιρα, κτλ) και άλλων δραστηριοτήτων αναψυχής.
Επισημαίνεται ότι στις 04/06/2016 και 18/06/2015, πραγματοποιήθηκαν επίσης επισκέψεις στο Χώρο Κράτησης Απαγορευμένων Μεταναστών (ΧΩΚΑΜ) Μενόγειας από τους εκπροσώπους των πιο πάνω Υπουργείων / Τμημάτων, με σκοπό την περαιτέρω ενημέρωση τους, προτού υποβάλουν τις προτάσεις τους για συνεργασία με την Αστυνομία.
Κατεβάστε το Acrobat Reader


Find us on Facebook

follow us on twitter

Ομιλίες Αρχηγού Αστυνομίας

Εξώδικα Τροχαίας

Φόρμα Καταχώρησης Καταγγελιών/Πληροφοριών μέσω του Διαδικτύου για θέματα διαφθοράς/διαπλοκής από μέλη της Αστυνομίας

Cybercrime

Your Europe

Γραφείο Χειρισμού Θεμάτων Ιδιωτικών Υπηρεσιών Ασφαλείας

Συγχρηματοδοτούμενα Έργα από Ε.Ε.

Δήλωση Περί Απόρρητου

ΓΟΝΙΚΕΣ ΑΠΑΓΩΓΕΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ
ΓΕΝΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Πρόνοιες Νομοθεσίας για τη Μεταφορά Φορτίων ή Ζώων με το αυτοκίνητο

Εργαστηρίο Ψηφιακής Πολιτιστικής Κληρονομιάς του ΤΕΠΑΚ

LoCloud

Europeana Website

Οδηγός Σπουδών Αστυνομικής Ακαδημίας Κύπρου

Ιστοσελίδα Δημοσίων Συμβάσεων

Εξομοιωτής απόσταση ακινητοποίησης

Χρήσιμες Συμβουλές και Πληροφορίες για Απάτες

Καν' το ηλεκτρονικά