Χρήσιμα Τηλέφωνα
ΕκτύπωσηΕκτύπωση Κλείσιμο Κλείσιμο

Κυπριακή Δημοκρατία
Ανακοινώσεις


Αστυνομική Ανακοίνωση 2 - Τοποθέτηση Αστυνομίας σχετικά με δημοσιεύματα που αφορούν την απόπειρα καταστροφής περιουσίας με εκρηκτικές ύλες στην οικία του Κ. Καπιτανή - 18/04/2018
Αναφορικά με την υπόθεση τοποθέτησης εκρηκτικού μηχανισμού στην οικία του παρατηρητή διαιτησίας Κ. Καπιτανή, αδίκημα που διαπράχθηκε στις 16 Απριλίου, 2018, επισημαίνονται τα ακόλουθα:

Η Αστυνομία, από την πρώτη στιγμή διερευνά τη συγκεκριμένη υπόθεση με κάθε σοβαρότητα, καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την εξιχνίασή της, αξιολογώντας όλες τις πληροφορίες και στοιχεία πάντοτε με βάση το Νόμο και το υφιστάμενο σύστημα ποινικής δικαιοσύνης.

Ωστόσο, λαμβάνοντας υπόψη και τη διεθνή πραγματικότητα, η διερεύνηση εγκληματικών ενεργειών τέτοιας μορφής καθίσταται ιδιαίτερα δύσκολη. Επισημαίνεται ότι η συνεργασία και η συνδρομή του θύματος ή/ και του εργασιακού και ευρύτερου περιβάλλοντος του είναι πολύ σημαντική και συμβάλλει στη διερεύνηση τέτοιων υποθέσεων.

Τέλος, καλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει ή κατέχει οποιεσδήποτε πληροφορίες που μπορούν να βοηθήσουν στην εξιχνίαση της συγκεκριμένης υπόθεσης, να ενημερώσει άμεσα την Αστυνομία.
Αρχείο Word ανακοίνωση 2.doc (94,34 Kb)
_______________________________________________
© 2011 - 2019 Κυπριακή Δημοκρατία,
Αστυνομία Κύπρου