Έμβλημα Κυπριακής Δημοκρατίας
Αστυνομία Κύπρου

ΑνακοινώσειςΑστυνομική Ανακοίνωση 1 - Επίσκεψη του Επικεφαλής της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Κύπρο κ. Ιερόθεου Παπαδόπουλου στο Αρχηγείο Αστυνομίας - 10/10/2018
Πραγματοποιήθηκε σήμερα 10 Οκτωβρίου, 2018, στο Αρχηγείο Αστυνομίας, συνάντηση του Αρχηγού Αστυνομίας κ. Ζαχαρία Χρυσοστόμου με τον Επικεφαλής της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Κύπρο, κ. Ιερόθεο Παπαδόπουλο.

Ο κ. Χρυσοστόμου καλωσόρισε στο Αρχηγείο Αστυνομίας τον κ. Παπαδόπουλο, ο οποίος να σημειωθεί ότι υπηρετεί στην Κύπρο, στη συγκεκριμένη θέση, από τον Απρίλιο του 2018. Ο κ. Παπαδόπουλος, με τη σειρά του ευχαρίστησε τον Αρχηγό Αστυνομίας για το άψογο έργο, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, που επιτελεί η Αστυνομία Κύπρου, αλλά και για τη βοήθεια που παρέχει κάθε φορά που επίσημο πρόσωπο επισκέπτεται την Κύπρο εκ μέρους της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η συνάντηση διεξήχθη σε εποικοδομητικό κλίμα και κατά τη διάρκεια της συζητήθηκαν θέματα συνεργασίας της Αστυνομίας Κύπρου και της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Κύπρο, μεταξύ άλλων και η διενέργεια εκστρατειών ενημέρωσης του κοινού, όσον αφορά την οδική ασφάλεια και την ασφάλεια στο διαδίκτυο.

Κοινή διαπίστωση κατά τη συνάντηση ήταν η άριστη μέχρι σήμερα συνεργασία των δύο μερών και η απόφαση και δέσμευση για περαιτέρω ενδυνάμωση της συνεργασίας αυτής.
Αρχείο Word anakoinosi 1.doc (119,33 Kb)

Find us on Facebook

follow us on twitter

Ομιλίες Αρχηγού Αστυνομίας

Εξώδικα Τροχαίας

Φόρμα Καταχώρησης Καταγγελιών/Πληροφοριών μέσω του Διαδικτύου για θέματα διαφθοράς/διαπλοκής από μέλη της Αστυνομίας

Cybercrime

Your Europe

Γραφείο Χειρισμού Θεμάτων Ιδιωτικών Υπηρεσιών Ασφαλείας

Συγχρηματοδοτούμενα Έργα από Ε.Ε.

Δήλωση Περί Απόρρητου

PRINCE CBRN-E

ΓΟΝΙΚΕΣ ΑΠΑΓΩΓΕΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ
ΓΕΝΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Πρόνοιες Νομοθεσίας για τη Μεταφορά Φορτίων ή Ζώων με το αυτοκίνητο

Εργαστηρίο Ψηφιακής Πολιτιστικής Κληρονομιάς του ΤΕΠΑΚ

LoCloud

Europeana Website

Οδηγός Σπουδών Αστυνομικής Ακαδημίας Κύπρου

Ιστοσελίδα Δημοσίων Συμβάσεων

Εξομοιωτής απόσταση ακινητοποίησης

Χρήσιμες Συμβουλές και Πληροφορίες για Απάτες