Έμβλημα Κυπριακής Δημοκρατίας
Αστυνομία Κύπρου

ΑνακοινώσειςΑστυνομική Ανακοίνωση 1 - Διευθετήσεις για τον ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ των ομάδων ΟΜΟΝΟΙΑ – ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ, Στάδιο ΓΣΠ, Λευκωσία Κυριακή, 26 Ιανουαρίου, 2020 και ώρα 5.00μ.μ. - 24/01/2020
Η Αστυνομία, στο πλαίσιο της συνεργασίας της με το κοινό, καλεί τους φιλάθλους που θα παρευρεθούν στον ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ των ομάδων ΟΜΟΝΟΙΑΣ και ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ, που θα διεξαχθεί την Κυριακή, 26 Ιανουαρίου, 2020, στις 5.00 το απόγευμα, στο στάδιο ΓΣΠ στη Λευκωσία, για το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Α΄ Κατηγορίας της ΚΟΠ, να εκδηλώνεται πάντοτε με αθλητοπρέπεια και σεβασμό προς τις δύο ομάδες και τους φιλάθλους τους.
Προτρέπονται οι φίλαθλοι που θα παρακολουθήσουν τον αγώνα να προσέλθουν στο στάδιο έγκαιρα για αποφυγή τυχόν δικής τους ταλαιπωρίας. Οι είσοδοι του σταδίου θα ανοίξουν για το κοινό η ώρα 3.00μ.μ.
Η είσοδος στο στάδιο θα επιτρέπεται μόνο σε όσους φιλάθλους θα επιδεικνύουν Κάρτα Φιλάθλου και εισιτήριο εισόδου για τον αγώνα. Κάρτα φιλάθλου θα εκδίδεται στο στάδιο από η ώρα 3.00μ.μ., μόνο για τους φιλάθλους της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.
Κατά την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα, θα πωλούνται εισιτήρια εισόδου για τους φιλάθλους της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, στα δυτικά και βόρεια ταμεία του σταδίου. Τα ταμεία θα ανοίξουν η ώρα 3.00μ.μ..
Τα εισιτήρια εισόδου για τους φιλάθλους της ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ θα διαθέτονται σε προπώληση και δεν θα πωλούνται στο στάδιο κατά την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα.

Οι φίλαθλοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα καταλάβουν τις δυτικές, ανατολικές και βόρειες κερκίδες του σταδίου. Όλοι οι χώροι, εκτός του νότιου χώρου στάθμευσης οχημάτων του σταδίου θα είναι διαθέσιμοι για τους φίλους της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.
Οι φίλαθλοι της ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ θα καταλάβουν τη νότια κερκίδα και καλούνται να σταθμεύσουν τα οχήματα τους στο νότιο χώρο στάθμευσης του σταδίου. Δεν θα επιτρέπεται η διέλευση των οπαδών της ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ από τα ιδιωτικά γήπεδα «Νuevo Campo».
Η στάθμευση οχημάτων στο νέο κυκλικό κόμβο του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας – Λεμεσού, παρά το στάδιο ΓΣΠ και στα ερείσματα των δρόμων στην περιοχή του σταδίου απαγορεύεται και οι παραβάτες θα καταγγέλλονται.
Τονίζονται σε όλους τα ακόλουθα:
o Απαγορεύεται αυστηρώς η μεταφορά στο γήπεδο φωτοβολίδων, κροτίδων και άλλων επικίνδυνων αντικειμένων
o Απαγορεύεται η μεταφορά πανό πολιτικού, υβριστικού ή άλλου προκλητικού περιεχομένου και ενδυμάτων στα οποία αναγράφονται πολιτικά σύμβολα
o Απαγορεύεται η μεταφορά και η κατανάλωση αλκοολούχων ποτών, τόσο εκτός, όσο και εντός του σταδίου
o Απαγορεύεται η αναγραφή συνθημάτων στον περιβάλλοντα χώρο, στους τοίχους του σταδίου και οπουδήποτε αλλού
o Απαγορεύεται η είσοδος στο στάδιο, φιλάθλων που κατέχουν σακίδια ώμου, προστατευτικά κράνη μοτοσικλετιστών και οτιδήποτε άλλο μέσο που να καλύπτει το πρόσωπο τους
o Το σκαρφάλωμα στα κιγκλιδώματα του σταδίου δεν επιτρέπεται
o Οποιοσδήποτε δεν συμμορφώνεται με τα πιο πάνω, μπορεί να εκδιωχθεί από το στάδιο χωρίς προειδοποίηση και χωρίς να έχει καμία νομική απαίτηση έναντι των αρχών του σταδίου, ακόμα και αν κατέχει νόμιμο εισιτήριο εισόδου. Επίσης κινδυνεύει να συλληφθεί και να του επιβληθεί αυστηρό χρηματικό πρόστιμο.
Για τους φίλους και των δύο ομάδων το σημείο συλλογής προσωπικών τους αντικειμένων θα βρίσκεται στα δυτικά ταμεία του σταδίου.
Επισημαίνεται ότι η Αστυνομία βρίσκεται στους αθλητικούς χώρους για την προστασία των φιλάθλων. Αναφέρεται επιπρόσθετα ότι, η Αστυνομία θα βρίσκεται στην περιοχή του σταδίου Γ.Σ.Π. και σε κομβικά σημεία στους υπεραστικούς δρόμους, για την παροχή τροχαίων διευκολύνσεων στο κοινό, τόσο κατά την προσέλευση, όσο και κατά την αποχώρηση των φιλάθλων και καλούνται οι διερχόμενοι οδηγοί οχημάτων να συμμορφώνονται στις υποδείξεις των μελών της.
Οποιοσδήποτε επιθυμεί να επικοινωνήσει με την Αστυνομία Λευκωσίας, μπορεί να τηλεφωνεί στον τηλεφωνικό αριθμό 22-802020 ή στην τηλεφωνική Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη 1460 ή σε περίπτωση άμεσης ανάγκης στους τηλεφωνικούς αριθμούς 112 και 199.
Αρχείο Word anakoinosi 1.doc (135,65 Kb)
JPG Σχεδιάγραμμα διευθετήσεων για αγώνα ΟΜΟΝΟΙΑ - ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ 19.01.2020.JPG (160,26 Kb)

Find us on Facebook

follow us on twitter

Ομιλίες Αρχηγού Αστυνομίας

Εξώδικα Τροχαίας

Φόρμα Καταχώρησης Καταγγελιών/Πληροφοριών μέσω του Διαδικτύου για θέματα διαφθοράς/διαπλοκής από μέλη της Αστυνομίας

Cybercrime

Your Europe

Γραφείο Χειρισμού Θεμάτων Ιδιωτικών Υπηρεσιών Ασφαλείας

Συγχρηματοδοτούμενα Έργα από Ε.Ε.

Δήλωση Περί Απόρρητου

PRINCE CBRN-E

ΓΟΝΙΚΕΣ ΑΠΑΓΩΓΕΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ
ΓΕΝΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Πρόνοιες Νομοθεσίας για τη Μεταφορά Φορτίων ή Ζώων με το αυτοκίνητο

Εργαστηρίο Ψηφιακής Πολιτιστικής Κληρονομιάς του ΤΕΠΑΚ

LoCloud

Europeana Website

Οδηγός Σπουδών Αστυνομικής Ακαδημίας Κύπρου

Ιστοσελίδα Δημοσίων Συμβάσεων

Εξομοιωτής απόσταση ακινητοποίησης

Χρήσιμες Συμβουλές και Πληροφορίες για Απάτες