Έμβλημα Κυπριακής Δημοκρατίας
Αστυνομία Κύπρου

ΑνακοινώσειςΑστυνομική Ανακοίνωση 2 - Αυξημένα μέτρα ασφαλείας κατά την τελετή ανακήρυξης των μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου - 24/05/2019
H Αστυνομία Κύπρου, ενημερώνει το κοινό ότι τα μεσάνυχτα της Κυριακής 26 Μαΐου, 2019, θα λάβει αυξημένα μέτρα ασφάλειας κατά την τελετή ανακήρυξης των νέων μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Τα μέτρα θα εφαρμοστούν στο Συνεδριακό Κέντρο «ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ» στη Λευκωσία, όπου θα γίνει η τελετή ανακήρυξης από τον Γενικό Έφορο Εκλογής, τόσο κατά την προσέλευση, όσο και κατά την αποχώρηση του κοινού.
Υπογραμμίζεται με έμφαση ότι τα αυξημένα μέτρα και η πιο έντονη παρουσία της Αστυνομίας, γίνονται καθαρά για προληπτικούς σκοπούς, έχουν αποκλειστικό στόχο τη διασφάλιση της όλης εκδήλωσης, την προστασία των πολιτών και την παροχή τροχαίων και άλλων διευκολύνσεων. Η Αστυνομία, καλεί τους πολίτες να συνεργαστούν με τα μέλη της, που θα βρίσκονται καθήκον στην περιοχή και να συμμορφώνονται με τις οδηγίες και υποδείξεις τους.
Σύμφωνα με τον Γενικό Έφορο Εκλογής, η ανακήρυξη, αναμένεται να γίνει λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής 26 Μαΐου, 2019.
Στο κοινό που θα παρευρεθεί στην εκδήλωση, έχει παραχωρηθεί μέρος του χώρου στάθμευσης, εξωτερικά του Συνεδριακού Κέντρου.
Τονίζεται σε όλους, ότι για λόγους ασφάλειας, στις εισόδους του Συνεδριακού Κέντρου, θα πραγματοποιείται σωματικός έλεγχος, γι’ αυτό καλείται τόσο το κοινό, όσο και οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ να προσέλθουν έγκαιρα στο Συνεδριακό Κέντρο και για αποφυγή οποιασδήποτε ταλαιπωρίας να προσέρχονται μεταξύ των ωρών 10:00μ.μ.-11:30μ.μ.
Εντός του Συνεδριακού Κέντρου, απαγορεύεται αυστηρώς:
o Η μεταφορά φωτοβολίδων, κροτίδων και άλλων επικίνδυνων αντικειμένων.
o Η μεταφορά πανό υβριστικού/ρατσιστικού ή άλλου προκλητικού περιεχομένου.
o Η αναγραφή συνθημάτων στον περιβάλλοντα χώρο
Επίσης, καλείται το κοινό να αποφύγει τη μεταφορά σακιδίων ή τσαντών, στο Συνεδριακό Κέντρο.
Προτρέπονται οι πολίτες να ακολουθήσουν πιστά τις οδηγίες αυτές και να συνεργάζονται με την Αστυνομία για αποφυγή οποιασδήποτε αχρείαστης ταλαιπωρίας τους.
Επισημαίνεται ότι η Αστυνομία θα βρίσκεται στην τελετή για την τήρηση της τάξης και ασφάλειας, καθώς και τη διασφάλιση της ομαλής διεξαγωγής της εκδήλωσης. Θα παρέχει επίσης, τροχαίες διευκολύνσεις στο κοινό, τόσο κατά την προσέλευση, όσο και κατά την αποχώρησή του.

Αρχείο Word ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ (2).doc (100,97 Kb)

Find us on Facebook

follow us on twitter

Ομιλίες Αρχηγού Αστυνομίας

Εξώδικα Τροχαίας

Φόρμα Καταχώρησης Καταγγελιών/Πληροφοριών μέσω του Διαδικτύου για θέματα διαφθοράς/διαπλοκής από μέλη της Αστυνομίας

Cybercrime

Your Europe

Γραφείο Χειρισμού Θεμάτων Ιδιωτικών Υπηρεσιών Ασφαλείας

Συγχρηματοδοτούμενα Έργα από Ε.Ε.

Δήλωση Περί Απόρρητου

PRINCE CBRN-E

ΓΟΝΙΚΕΣ ΑΠΑΓΩΓΕΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ
ΓΕΝΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Πρόνοιες Νομοθεσίας για τη Μεταφορά Φορτίων ή Ζώων με το αυτοκίνητο

Εργαστηρίο Ψηφιακής Πολιτιστικής Κληρονομιάς του ΤΕΠΑΚ

LoCloud

Europeana Website

Οδηγός Σπουδών Αστυνομικής Ακαδημίας Κύπρου

Ιστοσελίδα Δημοσίων Συμβάσεων

Εξομοιωτής απόσταση ακινητοποίησης

Χρήσιμες Συμβουλές και Πληροφορίες για Απάτες