Έμβλημα Κυπριακής Δημοκρατίας
Αστυνομία Κύπρου

ΑνακοινώσειςΑστυνομική Ανακοίνωση 1 - Αγώνας ηλικιακών οχημάτων στη Λευκωσία - 23/06/2018
Την Κυριακή 24/06/2018 μεταξύ των ωρών 10.00 - 13.00, διοργανώνεται από το Cyprus Institute, αγώνας ηλιακών οχημάτων, σε δρόμους της Λευκωσίας.
Η διαδρομή του αγώνα θα περιλαμβάνει, την Λεωφ. Σπύρου Κυπριανού, οδό Στασικράτους, οδός Βας. Φρειδερίκης, Λεωφ. Ευαγόρου, Λεωφ. Δημ. Σεβέρη, Λεωφ. Γρ. Διγενή. Τα οχήματα του αγώνα θα εκκινούν από την Σπ. Κυπριανού και θα κινούνται σε αριστερή κυκλική διαδρομή μέσο Λεωφ. Σπύρου Κυπριανού, οδό Στασικράτους, οδός Βας. Φρειδερίκης, Λεωφ. Ευαγόρου, Λεωφ. Δημ. Σεβέρη, Λεωφ. Γρ. Διγενή. Για την διεξαγωγή του αγώνα θα πρέπει να γίνουν οι πιο κάτω αποκοπές κυκλοφορίας, μεταξύ των ωρών 08.00-15.00:
Στη Λεωφ. Σπ. Κυπριανού θα αποκοπεί η κυκλοφορία από Γρ. Διγενή προς Διγ. Ακρίτα, ενώ στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, από Λεωφ. Διγ. Ακρίτα/Μακαρίου, θα διεξάγεται κανονικά. Η κυκλοφορία στην οδό Στασικράτους θα αποκοπεί εξ’ ολοκλήρου και θα υπάρχουν ελεγχόμενες διαμπερείς κινήσεις στις συμβολές Στασικράτους-Μνασιάδου, Στασικράτους και Θ. θεοδότου. Η κυκλοφορία στην οδό Βας. Φρειδερίκης θα αποκοπεί εξ ολοκλήρου.Στη Λεωφ. Ευαγόρου θα αποκοπή η κυκλοφορία από οδό Διαγόρου προς Δημ. Σεβέρη.
Στη Λεωφ. Δημ. Σεβέρη θα αποκοπή η κυκλοφορία προς Γρ. Διγενή, ενώ στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, προς Λευκωσία, θα διεξάγεται κανονικά.
Στη Λεωφ. Γρ. Διγενή θα αποκοπή η κυκλοφορία από Δημ. Σεβέρη προς Σπ. Κυπριανού, ενώ στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, από Σπ. Κυπριανού, θα διεξάγεται κανονικά. Θα υπάρχουν ελεγχόμενες διαμπερείς κινήσεις στις συμβολές Θεμ. Δέρβη-Στασικράτους και Θεμ. Δέρβη-Γρ. Διγενή.
Αρχείο Word ast ana 1.doc (125,45 Kb)

Find us on Facebook

follow us on twitter

Ομιλίες Αρχηγού Αστυνομίας

Εξώδικα Τροχαίας

Φόρμα Καταχώρησης Καταγγελιών/Πληροφοριών μέσω του Διαδικτύου για θέματα διαφθοράς/διαπλοκής από μέλη της Αστυνομίας

Cybercrime

Your Europe

Γραφείο Χειρισμού Θεμάτων Ιδιωτικών Υπηρεσιών Ασφαλείας

Συγχρηματοδοτούμενα Έργα από Ε.Ε.

Δήλωση Περί Απόρρητου

PRINCE CBRN-E

ΓΟΝΙΚΕΣ ΑΠΑΓΩΓΕΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ
ΓΕΝΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Πρόνοιες Νομοθεσίας για τη Μεταφορά Φορτίων ή Ζώων με το αυτοκίνητο

Εργαστηρίο Ψηφιακής Πολιτιστικής Κληρονομιάς του ΤΕΠΑΚ

LoCloud

Europeana Website

Οδηγός Σπουδών Αστυνομικής Ακαδημίας Κύπρου

Ιστοσελίδα Δημοσίων Συμβάσεων

Εξομοιωτής απόσταση ακινητοποίησης

Χρήσιμες Συμβουλές και Πληροφορίες για Απάτες