Έμβλημα Κυπριακής Δημοκρατίας
Αστυνομία Κύπρου

ΑνακοινώσειςΑστυνομική Ανακοίνωση 1 - Διευθετήσεις για την ασφαλή διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων ΑΠΟΕΛ και ΑΕΛ Στάδιο ΓΣΠ, Λευκωσία Κυριακή 21 Οκτωβρίου, 2018 και ώρα 7.00μ.μ. - 19/10/2018
Η Αστυνομία, στο πλαίσιο της συνεργασίας της με το κοινό, καλεί όλο το φίλαθλο κόσμο, που θα παρευρεθεί την Κυριακή 21, 2018, στις 7.00 το βράδυ, στον ποδοσφαιρικό αγώνα που θα διεξαχθεί στο στάδιο ΓΣΠ στην Λευκωσία, μεταξύ των ομάδων ΑΠΟΕΛ και ΑΕΛ, για το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Α΄ Κατηγορίας, να εκδηλώνεται πάντοτε με αθλητοπρέπεια και σεβασμό προς τις δύο ομάδες και τους φιλάθλους τους.

Προτρέπονται οι φίλαθλοι που θα παρακολουθήσουν τον αγώνα να προσέλθουν στο στάδιο έγκαιρα για αποφυγή τυχόν δικής τους ταλαιπωρίας,

Οι είσοδοι του Σταδίου θα ανοίξουν για το κοινό η ώρα 5:00μ.μ.

Οι φίλαθλοι του ΑΠΟΕΛ θα καταλάβουν τις ανατολικές, δυτικές και νότιες κερκίδες του σταδίου. Ως εκ τούτου προτρέπονται οι οπαδοί που θα εισέλθουν στις πιο πάνω κερκίδες να κατευθυνθούν στο στάδιο χρησιμοποιώντας τον κυκλικό κόμβο του παρά το Γ.Σ.Π. στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας - Λεμεσού και να σταθμεύσουν τα οχήματα τους στο δυτικό, και νότιο χώρο στάθμευσης οχημάτων του σταδίου.

Οι οπαδοί τoυ ΑΠΟΕΛ ενημερώνονται ότι ο βόρειος χώρος στάθμευσης οχημάτων του σταδίου, καθώς και ο χώρος στάθμευσης παρά τα ιδιωτικά γήπεδα Nuevo Campo, θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τους οπαδούς της ΑΕΛ.

Κατά την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα, θα λειτουργήσουν τα δυτικά ταμεία του σταδίου, για αγορά εισιτηρίων εισόδου από τους φιλάθλους του ΑΠΟΕΛ.

Τα ταμεία του σταδίου θα ανοίξουν η ώρα 5.00μ.μ., για αγορά εισιτηρίου εισόδου.

Χώρος φύλαξης αντικειμένων για τους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ θα είναι τα δυτικά ταμεία.

Οι φίλαθλοι της ΑΕΛ θα καταλάβουν τις βόρειες κερκίδες του σταδίου. Ως εκ τούτου οι οπαδοί της ΑΕΛ που θα εισέλθουν στις πιο πάνω κερκίδες προτρέπονται να σταθμεύσουν τα οχήματα τους στο χώρο στάθμευσης παρά τα ιδιωτικά γήπεδα Nuevo Campo και να κατευθυνθούν στο στάδιο χρησιμοποιώντας την υπόγεια γέφυρα του αυτοκινητόδρομου προς το βόρειο χώρο στάθμευσης οχημάτω του σταδίου.

Κατά την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα, θα λειτουργήσουν τα βόρεια ταμεία του σταδίου, για αγορά εισιτηρίων εισόδου για τους φιλάθλους του ΑΕΛ.

Τα ταμεία για αγορά εισιτηρίων εισόδου θα ανοίξουν η ώρα 5.00μ.μ.

Χώρος φύλαξης αντικειμένων για τους οπαδούς της ΑΕΛ θα είναι τα βόρεια ταμεία.

Τονίζονται σε όλους τα ακόλουθα:

o Απαγορεύεται αυστηρώς η μεταφορά στο γήπεδο φωτοβολίδων, κροτίδων και άλλων επικίνδυνων αντικειμένων.

o Απαγορεύεται η μεταφορά πανό πολιτικού, υβριστικού ή άλλου προκλητικού περιεχομένου και ενδυμάτων με πολιτικά σύμβολα.

o Απαγορεύεται η αναγραφή συνθημάτων στον περιβάλλον χώρο, στους τοίχους του σταδίου και οπουδήποτε αλλού.

o Απαγορεύεται η είσοδος στο στάδιο φιλάθλων που κατέχουν σακίδια ώμου, προστατευτικά κράνη μοτοσικλετιστών και οτιδήποτε άλλο μέσο που να καλύπτει το πρόσωπο τους.

o Το σκαρφάλωμα στα κιγκλιδώματα του σταδίου δεν επιτρέπεται.

o Οποιοσδήποτε δεν ακολουθεί τους πιο πάνω κανόνες μπορεί να εκδιωχθεί από το στάδιο χωρίς προειδοποίηση και χωρίς να έχει καμία νομική απαίτηση έναντι των αρχών του σταδίου ακόμα και αν κατέχει νόμιμο εισιτήριο. Επίσης κινδυνεύει να συλληφθεί και να του επιβληθεί αυστηρό χρηματικό πρόστιμο.

o Όσον αφορά τη στάθμευση των οχημάτων στον νέο κυκλικό κόμβο του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού – Λευκωσίας, παρά το στάδιο ΓΣΠ και στα ερείσματα των δρόμων στην περιοχή του Σταδίου, απαγορεύεται και οι παραβάτες θα καταγγέλλονται.

Οποιοσδήποτε επιθυμεί να επικοινωνήσει με την Αστυνομία Λευκωσίας μπορεί να τηλεφωνεί στον τηλεφωνικό αριθμό 22802020 ή στην τηλεφωνική Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη 1460, ή σε περίπτωση άμεσης ανάγκης, στον αριθμό 112.

Επισημαίνεται ότι η Αστυνομία βρίσκεται στους αθλητικούς χώρους για την προστασία των φιλάθλων. Διευκρινίζεται επίσης ότι η Αστυνομία θα βρίσκεται στην περιοχή του Σταδίου ΓΣΠ για παροχή τροχαίων διευκολύνσεων στο κοινό, τόσο κατά την προσέλευση, όσο και κατά την αποχώρηση των φιλάθλων.

Η Αστυνομία Κύπρου εύχεται να διεξαχθεί ένα ωραίο, συναρπαστικό παιχνίδι, με αθλητοπρέπεια και χωρίς έκτροπα.
jpg Untitled.jpg (231,35 Kb)
Αρχείο Word anakoinosi 1.doc (132,59 Kb)

Find us on Facebook

follow us on twitter

Ομιλίες Αρχηγού Αστυνομίας

Εξώδικα Τροχαίας

Φόρμα Καταχώρησης Καταγγελιών/Πληροφοριών μέσω του Διαδικτύου για θέματα διαφθοράς/διαπλοκής από μέλη της Αστυνομίας

Cybercrime

Your Europe

Γραφείο Χειρισμού Θεμάτων Ιδιωτικών Υπηρεσιών Ασφαλείας

Συγχρηματοδοτούμενα Έργα από Ε.Ε.

Δήλωση Περί Απόρρητου

PRINCE CBRN-E

ΓΟΝΙΚΕΣ ΑΠΑΓΩΓΕΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ
ΓΕΝΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Πρόνοιες Νομοθεσίας για τη Μεταφορά Φορτίων ή Ζώων με το αυτοκίνητο

Εργαστηρίο Ψηφιακής Πολιτιστικής Κληρονομιάς του ΤΕΠΑΚ

LoCloud

Europeana Website

Οδηγός Σπουδών Αστυνομικής Ακαδημίας Κύπρου

Ιστοσελίδα Δημοσίων Συμβάσεων

Εξομοιωτής απόσταση ακινητοποίησης

Χρήσιμες Συμβουλές και Πληροφορίες για Απάτες