Χρήσιμα Τηλέφωνα
ΕκτύπωσηΕκτύπωση Κλείσιμο Κλείσιμο

Κυπριακή Δημοκρατία
Ομιλίες


ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΑΡΧΗΓΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ 19ΗΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ ΑΓΑΠΗΣ Σάββατο, 16/3/2019 και ώρα 08.20, Χώρος Στάθμευσης «Τάφρος Ντ’ αβίλα» - 16/03/2019
- Αξιότιμε κ. Επίτροπε Εθελοντισμού και Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων,

- Κύριε Εκπρόσωπε του Δημάρχου Λευκωσίας,

- Κύριε Πρόεδρε του Συνδέσμου «Ένα Όνειρο, Μια ευχή»,

- Κύριε Πρόεδρε της Λέσχης Μοτοσικλετιστών Star Club,

- Αγαπητοί Συμμετέχοντες στη «Διαδρομή Αγάπης»,

- Κυρίες και Κύριοι

Καλή σας μέρα.

Είναι με αισθήματα ικανοποίησης και συνάμα συγκίνησης, παρευρίσκομαι σήμερα εδώ, στο χώρο έναρξης της «Διαδρομής Αγάπης», αυτής της ιδιαιτέρως σημαντικής εκδήλωσης που διοργανώνει ο Σύνδεσμος «Ένα Όνειρο, Μια Ευχή» για τα παιδιά με καρκίνο και συναφείς παθήσεις.

Ο σκοπός είναι ιερός, γι’ αυτό και δίχως δεύτερη σκέψη, αποδέχτηκα την πρόσκληση του Προέδρου του Συνδέσμου, κ. Πενηνταέξ να κηρύξω την έναρξη της φετινής «Διαδρομής Άγάπης».

Ως Αστυνομία, δεν θα μπορούσαμε να είμαστε ‘απών’ από τη συγκεκριμένη διοργάνωση. Όπως κάθε χρόνο, μοτοσικλετιστές μας θα συνοδεύουν τους συμμετέχοντες μοτοσικλετιστές, παρέχοντας σ’ αυτούς την απαραίτητη ασφάλεια, καθώς και τροχαίες διευκολύνσεις. Επιπλέον, τα μέλη μας θα συνδράμουν τον έρανο, που διεξάγεται στο πλαίσιο της εν λόγω εκδήλωσης.

Θέλω να σας συγχαρώ, αγαπητοί φίλοι του Συνδέσμου, για το θεάρεστο έργο που διαχρονικά επιτελείτε. Σας διαβεβαιώνω ότι ως Αστυνομία Κύπρου, είμαστε και εμείς μαζί με εσάς, δίπλα στα παιδιά, που παλεύουν μαζί με τις οικογένειες τους, για να νικήσουν τις πολύ σοβαρές ασθένειες που αντιμετωπίζουν. Βάζοντας το δικό μας λιθαράκι για την στήριξη τους.

Θα ήθελα επίσης να εκφράσω από καρδιάς, τις ευχαριστίες και τα συγχαρητήρια μου σ’ εσάς τους συμμετέχοντες μοτοσικλετιστές, που ανταποκριθήκατε και τούτη τη φορά στο κάλεσμα να προσφέρετε με τον δικό σας, ξεχωριστό τρόπο, σε παιδιά και οικογένειες που το έχουν πραγματικά πολύ μεγάλη ανάγκη. Ευχαριστώ επίσης όλο τον κόσμο που στηρίζει αυτή την προσπάθεια. Είμαι απολύτως βέβαιος ότι όλοι μας παίρνουμε σε τούτη τη «Διαδρομή Αγάπης», πολύ περισσότερα από αυτά που δίνουμε.

Σας ευχαριστώ.

Αρχείο Word Χαιρετισμός Διαδρομής αγάπης 16.3.2019 (1).doc (31,11 Kb)

_______________________________________________
© 2011 - 2020 Κυπριακή Δημοκρατία,
Αστυνομία Κύπρου