Χρήσιμα Τηλέφωνα
ΕκτύπωσηΕκτύπωση Κλείσιμο Κλείσιμο

Κυπριακή Δημοκρατία
Εκδηλώσεις & Διαλέξεις


Ημερίδα με θέμα «Ανθρώπινα Δικαιώματα» Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2016, από τις 9π.μ. μέχρι τις 2μ.μ. στο πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής - 24/01/2017
Ημερίδα με θέμα τα «Ανθρώπινα Δικαιώματα», διοργανώνει την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2016, το γραφείο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ευρωπαϊκής Ένωσης & Διεθνούς Αστυνομικής Συνεργασίας (ΔΕΕ & ΔΑΣ) Αρχηγείου Αστυνομίας.

Η ημερίδα, εντάσσεται στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης προσπάθειας της Αστυνομίας, για προώθηση, σεβασμό και προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και διοργανώνεται με την ευκαιρία της παγκόσμιας ημέρας Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, που έχει οριστεί ως η 10η Δεκεμβρίου. Στόχος της ημερίδας, είναι η συζήτηση και η αύξηση του ποσοστού ευαισθητοποίησης για την προστασία και σεβασμό των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Χαιρετισμό στην ημερίδα θα απευθύνουν, ο Υπουργός Δικαιοσύνης & Δημόσιας Τάξης, η Επίτροπος Διοικήσεως και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, η Επίτροπος Προστασίας Δικαιωμάτων του Παιδιού και ο Αρχηγός Αστυνομίας, υπό την αιγίδα του οποίου πραγματοποιείται η ημερίδα.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής (δίπλα από το Αρχηγείο Αστυνομίας), στις 9 Δεκεμβρίου 2016 και θα διαρκέσει από τις 9π.μ. μέχρι και τις 2μ.μ..

_______________________________________________
© 2011 - 2020 Κυπριακή Δημοκρατία,
Αστυνομία Κύπρου