Χρήσιμα Τηλέφωνα
ΕκτύπωσηΕκτύπωση Κλείσιμο Κλείσιμο

Κυπριακή Δημοκρατία
Δελτία Τύπου


Δελτίο Τύπου 3 - Βία στα γήπεδα – Ποινική καταδίκη - 13/06/2018
*** Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, παρουσιάστηκε την περασμένη Παρασκευή 8 Ιουνίου, 2018, 47χρονος ο οποίος είχε συλληφθεί στις 17 Μαρτίου, 2018 πριν από την έναρξη του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων ΟΜΟΝΟΙΑΣ –ΑΕΚ, που διεξήχθη στο Στάδιο ΓΣΠ, για το αδίκημα της επίθεσης εναντίον προσώπου.
Στον 47χρονο, επιβλήθηκε χρηματική ποινή ύψους 800 ευρώ, ενώ εναντίον του εκδόθηκε διάταγμα αποκλεισμού για διάρκεια έξι μηνών, από όλους τους χώρους, όπου αγωνίζεται η ποδοσφαιρική ομάδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Λευκωσίας.
Επίσης, εναντίον του εκδόθηκε διάταγμα αποκλεισμού για περίοδο έξι μηνών, σε όλους τους Ευρωπαϊκούς ή άλλους διεθνείς αγώνες ποδοσφαίρου οι οποίοι διοργανώνονται ή βρίσκονται υπό την αιγίδα της UEFA και στους οποίους αγωνίζεται η πρώτη ομάδα ποδοσφαίρου ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας.
Περαιτέρω, εκδόθηκε διάταγμα με το οποίο ο 47χρονος υποχρεούται μισή ώρα πριν την έναρξη του ποδοσφαιρικού αγώνα που αγωνίζεται η ομάδα του, να παρουσιάζεται σε Αστυνομικό Σταθμό και να παραμένει εκεί μέχρι και μισή ώρα, μετά τη λήξη του.
Αρχείο Word deltio 3.doc (123,92 Kb)

_______________________________________________
© 2011 - 2019 Κυπριακή Δημοκρατία,
Αστυνομία Κύπρου