Έμβλημα Κυπριακής Δημοκρατίας
Αστυνομία Κύπρου

Εκδηλώσεις & ΔιαλέξειςΤελετή έναρξης λαμπαδηφορίας στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Φιλανθρωπικού Σωματείου της Αστυνομίας CYPRUS POLICE TORCH RUN - 22/05/2014
Πραγματοποιήθηκε σήμερα στις 9 π.μ., η τελετή έναρξης της λαμπαδηφορίας η οποία εντάσσεται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Φιλανθρωπικού Σωματείου της Αστυνομίας CYPRUS POLICE TORCH RUN.
Στην τελετή που πραγματοποιήθηκε στο προαύλιο της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κύπρου, παρέστη ο Μακαριότατος Αρχιεπίσκοπος Κύπρου, ο Έντιμος Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως, εκπρόσωποι κομμάτων, ο Υπαρχηγός Αστυνομίας, Δήμαρχοι της μείζονος Λευκωσίας και άλλοι αξιωματούχοι.
Εξάλλου, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Φιλανθρωπικού Σωματείου της Αστυνομίας, που άρχισαν σήμερα και θα συνεχιστούν μέχρι τις 24/5/2014, θα πραγματοποιηθούν διάφορες εκδηλώσεις κατά την άφιξη της φλόγας σε κάθε επαρχία. Συγκεκριμένα, μετά την τελετή έναρξης της λαμπαδηφορίας, η φλόγα μεταφέρθηκε από τους δρομείς στο Δημοτικό Θέατρο Λάρνακας και αργότερα στο Ειδικό Σχολείο Απόστολος Βαρνάβας στο Λιοπέτρι.
Στις 6.30 μ.μ., θα πραγματοποιηθεί στα γήπεδα της ΤΕΤΥΚ στον Πρωταρά, ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ των αστυνομικών λαμπαδηδρόμων και της ποδοσφαιρικής ομάδας του Σωματείου Φειδιππίδης για άτομα με ειδικές ικανότητες.
Κατά τη διάρκεια της δεύτερης ημέρας, η φλόγα θα μεταφερθεί στις 9 π.μ. στο Ειδικό Σχολείο Απόστολος Λουκάς στη Λεμεσό, στις 10.15 π.μ. στον Αστυνομικό Σταθμό Επισκοπής και στις 12:15 στην Πλατεία 28ης Οκτωβρίου στην Πάφο.
Το Φιλανθρωπικό Σωματείο της Αστυνομίας CYPRUS POLICE TORCH RUN ιδρύθηκε το 1997 με κύριους σκοπούς την προώθηση, ανάπτυξη και υποστήριξη των σκοπών των Ειδικών Ολυμπιακών Κύπρου που επικεντρώνονται κυρίως στην προστασία και στήριξη που παρέχεται στους αθλητές με ειδικές ικανότητες. Επίσης, το Σωματείο στοχεύει στην προώθηση της αλληλεγγύης, αλληλοβοήθειας, συνεργασίας και ενημέρωσης μεταξύ των μελών σε θέματα σχετικά με τους σκοπούς του Σωματείου, καθώς και στη συλλογή χρημάτων για υποστήριξη των Ειδικών Ολυμπιακών Κύπρου.
DSC_0014.JPG (5459,25 Kb)
DSC_0064.JPG (5044,62 Kb)
Κατεβάστε το Acrobat Reader


Find us on Facebook

follow us on twitter

Ομιλίες Αρχηγού Αστυνομίας

Εξώδικα Τροχαίας

Φόρμα Καταχώρησης Καταγγελιών/Πληροφοριών μέσω του Διαδικτύου για θέματα διαφθοράς/διαπλοκής από μέλη της Αστυνομίας

Cybercrime

Your Europe

Γραφείο Χειρισμού Θεμάτων Ιδιωτικών Υπηρεσιών Ασφαλείας

Συγχρηματοδοτούμενα Έργα από Ε.Ε.

Δήλωση Περί Απόρρητου

PRINCE CBRN-E

ΓΟΝΙΚΕΣ ΑΠΑΓΩΓΕΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ
ΓΕΝΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Πρόνοιες Νομοθεσίας για τη Μεταφορά Φορτίων ή Ζώων με το αυτοκίνητο

Εργαστηρίο Ψηφιακής Πολιτιστικής Κληρονομιάς του ΤΕΠΑΚ

LoCloud

Europeana Website

Οδηγός Σπουδών Αστυνομικής Ακαδημίας Κύπρου

Ιστοσελίδα Δημοσίων Συμβάσεων

Εξομοιωτής απόσταση ακινητοποίησης

Χρήσιμες Συμβουλές και Πληροφορίες για Απάτες