Έμβλημα Κυπριακής Δημοκρατίας
Αστυνομία Κύπρου

Εκδηλώσεις & ΔιαλέξειςΡαδιομαραθώνιος 2016 - Παράδοση επιταγής από τον Αρχηγό Αστυνομίας - 24/01/2017
Επιταγή ύψους €3,057, παρέδωσε σήμερα ο Αρχηγός Αστυνομίας κ. Ζαχαρίας Χρυσοστόμου, στην προϊστάμενη της Υπηρεσίας Marketing και Επικοινωνίας της Συνεργατικής Κεντρικής Τράπεζας κα Πηνελόπη Ονησιφόρου.

Το χρηματικό αυτό ποσό είχε συλλεγεί κατά τη διάρκεια εράνου που διεξήχθη μεταξύ των μελών της Αστυνομίας, στο πλαίσιο του Ραδιομαραθωνίου Αγάπης, για τα παιδιά με ειδικές ικανότητες.

Όπως ανέφερε ο κ. Χρυσοστόμου, κατά την παράδοση της επιταγής, φέτος διοργανώθηκε ο 27ος Ραδιομαραθώνιος, με σύνθημα «Έχω Δικαίωμα». Πολύ δυνατό και ουσιαστικό το μήνυμα, γιατί μας υποδεικνύει το αυτονόητο: ότι αυτά τα παιδιά έχουν δικαίωμα στη ζωή και η πολιτεία και ο κάθε ένας από εμάς έχει υποχρέωση να διασφαλίσει τα δικαιώματα των παιδιών αυτών, όπως και του κάθε παιδιού.

Συνέχισε λέγοντας ότι, ο Ραδιομαραθώνιος είναι μια μεγάλη εκδήλωση συνένωσης δυνάμεων για ένα ευγενικό, ανθρωπιστικό σκοπό. Μια μεγάλη γιορτή προσφοράς, ανθρωπιάς και ελπίδας που ενημερώνει και ευαισθητοποιεί παράλληλα για τα θέματα των παιδιών με «ειδικές ικανότητες» που έχουν ανάγκη ιατρικής περίθαλψης και γενικότερης φροντίδας, όπως και οικονομικής ενίσχυσης των ιδίων και των οικογενειών τους. Για την Αστυνομία Κύπρου, έναν οργανισμό με έντονο το αίσθημα της κοινωνικής ευθύνης και με συνεχή ανθρωπιστική προσφορά, η έμπρακτη συμμετοχή και συνεισφορά στο Ραδιομαραθώνιο είναι θέμα αυτονόητο και δεδομένο.

Ο Αρχηγός Αστυνομίας τόνισε επίσης ότι, για ακόμα μία χρονιά ήμασταν μεταξύ των επίσημων υποστηρικτών του Ραδιομαραθωνίου, παρέχοντας αστυνόμευση και διευκολύνσεις στις πολυάριθμες εκδηλώσεις, συμμετέχοντας ενεργά σε αυτές και συμβάλλοντας γενναιόδωρα στον παγκύπριο έρανο. Ως Αστυνομία, θα συνεχίσουμε να είμαστε αφοσιωμένοι στο θεσμό του Ραδιομαραθωνίου και δεσμευμένοι έναντι σε αυτό τον ιερό σκοπό, γιατί για εμάς η προσφορά προς τον συνάνθρωπο είναι άρρηκτα συνυφασμένη με την υψηλή αποστολή που μας έχει αναθέσει η Πολιτεία.

Η κυρία Ονησιφόρου με τη σειρά της, εξέφρασε τις ειλικρινής ευχαριστίες και την εκτίμηση του Συνεργατισμού για τη συνεχή στήριξη που παρέχει η Αστυνομία Κύπρου, στην πραγματοποίηση του Ραδιομαραθωνίου.

Κατεβάστε το Acrobat Reader


Find us on Facebook

follow us on twitter

Ομιλίες Αρχηγού Αστυνομίας

Εξώδικα Τροχαίας

Φόρμα Καταχώρησης Καταγγελιών/Πληροφοριών μέσω του Διαδικτύου για θέματα διαφθοράς/διαπλοκής από μέλη της Αστυνομίας

Cybercrime

Your Europe

Γραφείο Χειρισμού Θεμάτων Ιδιωτικών Υπηρεσιών Ασφαλείας

Συγχρηματοδοτούμενα Έργα από Ε.Ε.

Δήλωση Περί Απόρρητου

PRINCE CBRN-E

ΓΟΝΙΚΕΣ ΑΠΑΓΩΓΕΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ
ΓΕΝΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Πρόνοιες Νομοθεσίας για τη Μεταφορά Φορτίων ή Ζώων με το αυτοκίνητο

Εργαστηρίο Ψηφιακής Πολιτιστικής Κληρονομιάς του ΤΕΠΑΚ

LoCloud

Europeana Website

Οδηγός Σπουδών Αστυνομικής Ακαδημίας Κύπρου

Ιστοσελίδα Δημοσίων Συμβάσεων

Εξομοιωτής απόσταση ακινητοποίησης

Χρήσιμες Συμβουλές και Πληροφορίες για Απάτες