Έμβλημα Κυπριακής Δημοκρατίας
Αστυνομία Κύπρου

ΑνακοινώσειςΑστυνομική Ανακοίνωση 1 - Διευθετήσεις για τον ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ των ομάδων ΑΕΚ – ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ Σάββατο 03/03/2018, ώρα 7:00μ.μ., Στάδιο ΑΕΚ Αρένα, Λάρνακα - 01/03/2018
Η Αστυνομία, στο πλαίσιο της συνεργασίας της με το κοινό, καλεί όλο το φίλαθλο κόσμο, που θα παρευρεθεί στον ποδοσφαιρικό αγώνα για το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Α’ Κατηγορίας, μεταξύ των ομάδων ΑΕΚ και ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ, το Σάββατο 3 Μαρτίου, 2018 και ώρα 7.00μ.μ., στο στάδιο ΑΕΚ ΑΡΕΝΑ στην Λάρνακα, να εκδηλώνεται πάντοτε με αθλητοπρέπεια και σεβασμό προς τις δύο ομάδες.

Στους οπαδούς της φιλοξενούμενης ομάδας της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ θα παραχωρηθεί η Βόρεια Κερκίδα (ΛΑΡΝΑΚΑ) και στους οπαδούς της γηπεδούχου ΑΕΚ θα παραχωρηθούν, η Δυτική (Γιώργος Καραπατάκης), η Νότια (Πετρολίνα) και η Ανατολική Κερκίδα (AJK Group).

Οι είσοδοι του Σταδίου θα ανοίξουν για το κοινό η ώρα 17:30.

Οι οπαδοί των δύο ομάδων καλούνται να προσέλθουν έγκαιρα στο γήπεδο ώστε να μπορέσουν να παρακολουθήσουν απρόσκοπτα τον αγώνα. Η τυχόν αργοπορημένη προσέλευση των οπαδών, θα συνεπάγεται και αργοπορία εισόδου στις κερκίδες.

Ανακοινώνονται οι ακόλουθες διευθετήσεις αναφορικά με τον ποδοσφαιρικό αγώνα:

Για τους οπαδούς της ΑΕΚ:

Οι οπαδοί της ΑΕΚ κατά την άφιξη τους στο στάδιο προτρέπονται να αποφεύγουν τον κυκλικό κόμβο του KLEIMA και αντί αυτού να προσέρχονται στο στάδιο από την πλευρά του νέου κυκλικού κόμβου του σταδίου ΚΙΤΙΟΝ. Από εκεί να κατευθύνονται προς το κολυμβητήριο και μετά αμέσως αριστερά, για να προχωρήσουν προς το στάδιο, ή να κατευθύνονται πεζοί από το δρόμο που περνά πίσω από το στάδιο ΚΙΤΙΟΝ αφού ο συγκεκριμένος δρόμος θα είναι κλειστός για την τροχαία κίνηση.

Οι οπαδοί της ΑΕΚ καλούνται να σταθμεύσουν τα οχήματα τους στους χώρους στάθμευσης στην Νότια πλευρά του σταδίου ΓΣΖ, καθώς και στις παρόδους προς την λεωφόρο Παϊσίου, το Νέο Νοσοκομείο και την περιοχή Βεργίνας, όπου υπάρχει μεγάλος χωμάτινος χώρος στάθμευσης.

Για τους οπαδούς της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ:

Για τους οπαδούς της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ δεν θα λειτουργήσουν ταμεία για αγορά εισιτηρίων για είσοδο στο στάδιο μετά και τις αποφάσεις της εκτελεστικής επιτροπής της ΚΟΠ για την πάταξη της Βίας στα γήπεδα. Συγκεκριμένα, εισιτήρια για τους φίλους της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ, θα διατεθούν ΜΟΝΟ σε διαδικτυακή προπώληση μέσω της πλατφόρμας Theasis, στον ηλεκτρονικό σύνδεσμο https://online.theasis.cy.net/ticketonline/cfa/ στην ιστοσελίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου www.cfa.com.cy και κατά τη διαδικασία αγοράς εισιτηρίου, θα πρέπει οι οπαδοί να καταχωρήσουν το ονοματεπώνυμο, ημερομηνία γέννησης, αριθμό ταυτότητας και τηλέφωνο επικοινωνίας τους.

Η προπώληση των εισιτηρίων θα ολοκληρωθεί στις 12 τα μεσάνυχτα της προηγούμενης του αγώνα, δηλαδή της Παρασκευής 2 Μαρτίου, 2018.

Για να κατευθυνθούν στο στάδιο, προτρέπονται οι οπαδοί της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ που θα προέρχονται από περιοχές εντός της Πόλης της Λάρνακας να εισέλθουν στην Λεωφόρο Γ. Χριστοδουλίδη από τον Κυκλικό Κόμβο του KLEIMA και ακολούθως να στρίψουν δεξιά και αμέσως ευθεία για να εισέλθουν στο χώρο στάθμευσης.

Οι οπαδοί της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ που θα προέρχονται από Λεμεσό καλούνται να στρίψουν αριστερά από τον κυκλικό Κόμβο Καλού Χωριού και ακολούθως να βγουν από την 1η έξοδο και να συνεχίσουν ευθεία μέχρι τα φώτα τροχαίας. Από εκεί να στρίψουν δεξιά μέχρι τον κυκλικό κόμβο του KLEIMA και μετά να ακολουθήσουν το ίδιο δρομολόγιο με όσους θα προέρχονται από περιοχές εντός Λάρνακας.

Οι οπαδοί της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ καλούνται να σταθμεύουν στους χώρους στάθμευσης στη Βορειοανατολική πλευρά του σταδίου ΓΣΖ.

Καλούνται οι οπαδοί να μην προσέλθουν στο στάδιο αν δεν έχουν στην κατοχή τους κατάλληλο εισιτήριο αναλόγως και της ηλικίας τους.

Η ανακοίνωση της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου είναι σχετική.

Τονίζονται σε όλους τα ακόλουθα:

o Απαγορεύεται αυστηρώς η μεταφορά στο γήπεδο φωτοβολίδων, κροτίδων και άλλων επικίνδυνων αντικειμένων.

o Απαγορεύεται η μεταφορά πανό πολιτικού, υβριστικού ή άλλου προκλητικού περιεχομένου και ενδυμάτων με πολιτικά σύμβολα.

o Απαγορεύεται η αναγραφή συνθημάτων στον περιβάλλοντα χώρο, στους τοίχους του Σταδίου και οπουδήποτε αλλού.

o Απαγορεύεται η είσοδος φιλάθλων εντός του Σταδίου, έχοντας στην κατοχή τους σακίδια ώμου και προστατευτικά κράνη μοτοσικλετιστών.

o Οποιοσδήποτε δεν ακολουθεί τους πιο πάνω κανόνες μπορεί να εκδιωχθεί από το Στάδιο χωρίς προειδοποίηση και χωρίς να έχει καμία νομική απαίτηση έναντι των αρχών του Σταδίου ακόμα και αν κατέχει νόμιμο εισιτήριο. Επίσης κινδυνεύει να συλληφθεί και να του επιβληθεί αυστηρό χρηματικό πρόστιμο.

o Για τους οπαδούς της ΑΕΚ το σημείο συλλογής αντικειμένων τους που θα παραληφθούν από τις Αρχές του Σταδίου κατά την είσοδο τους στο Στάδιο, είναι τα ταμεία της Δυτικής και για τους οπαδούς της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ τα παλαιά ταμεία του ΓΣΖ στη Βόρεια πλευρά του σταδίου.

Οποιοσδήποτε επιθυμεί να επικοινωνήσει με την Αστυνομία Λάρνακας μπορεί να τηλεφωνεί στον αριθμό 112.

Επισημαίνεται ότι η Αστυνομία βρίσκεται στους αθλητικούς χώρους για την προστασία των φιλάθλων. Διευκρινίζεται επίσης ότι θα βρίσκεται στη γύρω περιοχή του Σταδίου ΑΕΚ Αρένα για παροχή τροχαίων διευκολύνσεων στο κοινό, τόσο κατά την προσέλευση, όσο και κατά την αποχώρηση των φιλάθλων.

Η Αστυνομία Κύπρου εύχεται να διεξαχθεί ένα ωραίο, συναρπαστικό και δίκαιο παιχνίδι.

Σχετικό σχεδιάγραμμα των δρομολογίων των οπαδών της ΑΕΚ και της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ, καθώς και των χώρων στάθμευσης των φίλων των δύο ομάδων επισυνάπτεται.
Αρχείο Word anakoinosi 1.doc (135,65 Kb)
jpg ΑΕΚ-ΑΝΟΡΘΩΣΗ.jpg (191,96 Kb)

Find us on Facebook

follow us on twitter

Ομιλίες Αρχηγού Αστυνομίας

Εξώδικα Τροχαίας

Φόρμα Καταχώρησης Καταγγελιών/Πληροφοριών μέσω του Διαδικτύου για θέματα διαφθοράς/διαπλοκής από μέλη της Αστυνομίας

Cybercrime

Your Europe

Γραφείο Χειρισμού Θεμάτων Ιδιωτικών Υπηρεσιών Ασφαλείας

Συγχρηματοδοτούμενα Έργα από Ε.Ε.

Δήλωση Περί Απόρρητου

ΓΟΝΙΚΕΣ ΑΠΑΓΩΓΕΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ
ΓΕΝΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Πρόνοιες Νομοθεσίας για τη Μεταφορά Φορτίων ή Ζώων με το αυτοκίνητο

Εργαστηρίο Ψηφιακής Πολιτιστικής Κληρονομιάς του ΤΕΠΑΚ

LoCloud

Europeana Website

Οδηγός Σπουδών Αστυνομικής Ακαδημίας Κύπρου

Ιστοσελίδα Δημοσίων Συμβάσεων

Εξομοιωτής απόσταση ακινητοποίησης

Χρήσιμες Συμβουλές και Πληροφορίες για Απάτες

Καν' το ηλεκτρονικά