Έμβλημα Κυπριακής Δημοκρατίας
Αστυνομία Κύπρου

Δελτία ΤύπουΔελτίο Τύπου 5 - Αναφορικά παράνομης καλλιέργειας φυτών κάνναβης Προσωποκράτηση 39χρονου - 20/03/2019
*** Το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εξέδωσε σήμερα διάταγμα τριήμερης κράτησης εναντίον 39χρονου, για σκοπούς διερεύνησης υπόθεσης παράνομης κατοχής, καλλιέργειας και κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλο πρόσωπο.

Ο 39χρονος συνελήφθη από μέλη της ΥΚΑΝ Πάφου χθες το μεσημέρι, όταν κατά τη διάρκεια έρευνας που διενεργήθηκε με δικαστικό ένταλμα σε περιφραγμένο χώρο και υποστατικά του 39χρονου στην επαρχία Πάφου, τα μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν τέσσερα υπό καλλιέργεια φυτά κάνναβης ύψους, 15 - 100 εκατοστών περίπου, ένα φυτό κάνναβης, ύψους 80 εκατοστών, το οποίο βρισκόταν στο στάδιο της αποξήρανσης, καθώς και ποσότητα κάνναβης βάρους 22 γραμμαρίων περίπου. (Το Αστυνομικό Δελτίο Τύπου Αρ. 7, ημερομηνίας 19/03/2019, είναι σχετικό).

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Πάφου) συνεχίζει τις εξετάσεις.


Προσωποκρατήσεις

*** Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας εξέδωσε σήμερα διάταγμα διήμερης κράτησης εναντίον 31χρονου, για σκοπούς διερεύνησης υπόθεσης παράνομης κατοχής περιουσίας και κατοχής διαρρηκτικών εργαλείων κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Ο 31χρονος συνελήφθη για αυτόφωρα αδικήματα, λίγο μετά τα μεσάνυκτα σήμερα, όταν μέλη της Αστυνομίας ανέκοψαν για έλεγχο το αυτοκίνητο του και εντόπισαν σε αυτό ένα ψαλίδι κοπής μετάλλων και το χρηματικό ποσό των 1950 ευρώ, για το οποίο ο ίδιος δεν έδωσε επαρκείς εξηγήσεις. (Το σημερινό Αστυνομικό Δελτίο Τύπου Αρ. 3, είναι σχετικό).

Ο Αστυνομικός Σταθμός Ορόκλινης διερευνά την υπόθεση.

*** Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας εξέδωσε σήμερα δικαστικό διάταγμα τριήμερης προσωποκράτησης εναντίον 24χρονου, ο οποίος συνελήφθη χθες από μέλη της Αστυνομίας, βάσει Δικαστικού εντάλματος, για σκοπούς διερεύνησης υπόθεσης πράξεων που αποσκοπούν την πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης, αδίκημα το οποίο διαπράχθηκε στις 13 Μαρτίου, 2019, στην επαρχία Λάρνακας. (Το σημερινό Αστυνομικό Δελτίο Τύπου Αρ. 3, είναι σχετικό).

Ο Αστυνομικός Σταθμός Αραδίππου διερευνά την υπόθεση.

*** Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας εξέδωσε σήμερα δικαστικά διατάγματα προσωποκράτησης για περίοδο πέντε ημερών, εναντίον 48χρονου και 41χρονου, οι οποίοι συνελήφθησαν χθες από μέλη της Αστυνομίας, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση πλαστοπροσωπίας και εξασφάλισης εγγραφής με ψευδείς παραστάσεις. (Το σημερινό Αστυνομικό Δελτίο Τύπου Αρ. 3, είναι σχετικό).

Το ΤΑΕ Λάρνακας διερευνά την υπόθεση.
Αρχείο Word deltio 5.doc (121,88 Kb)
Κατεβάστε το Acrobat Reader


Find us on Facebook

follow us on twitter

Ομιλίες Αρχηγού Αστυνομίας

Εξώδικα Τροχαίας

Φόρμα Καταχώρησης Καταγγελιών/Πληροφοριών μέσω του Διαδικτύου για θέματα διαφθοράς/διαπλοκής από μέλη της Αστυνομίας

Cybercrime

Your Europe

Γραφείο Χειρισμού Θεμάτων Ιδιωτικών Υπηρεσιών Ασφαλείας

Συγχρηματοδοτούμενα Έργα από Ε.Ε.

Δήλωση Περί Απόρρητου

PRINCE CBRN-E

ΓΟΝΙΚΕΣ ΑΠΑΓΩΓΕΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ
ΓΕΝΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Πρόνοιες Νομοθεσίας για τη Μεταφορά Φορτίων ή Ζώων με το αυτοκίνητο

Εργαστηρίο Ψηφιακής Πολιτιστικής Κληρονομιάς του ΤΕΠΑΚ

LoCloud

Europeana Website

Οδηγός Σπουδών Αστυνομικής Ακαδημίας Κύπρου

Ιστοσελίδα Δημοσίων Συμβάσεων

Εξομοιωτής απόσταση ακινητοποίησης

Χρήσιμες Συμβουλές και Πληροφορίες για Απάτες