Έμβλημα Κυπριακής Δημοκρατίας
Αστυνομία Κύπρου

Δελτία ΤύπουΔελτίο Τύπου 7 - Προσωποκράτηση 54χρονου και 23χρονου σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση επίθεσης με πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης - 15/04/2019
Διάταγμα τριήμερης κράτησης εξέδωσε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον 54χρονου και 23χρονου, οι οποίοι συνελήφθησαν χθες το βράδυ από μέλη της Αστυνομίας, βάσει Δικαστικών ενταλμάτων, για σκοπούς διερεύνησης υπόθεσης πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης, επίθεσης με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης, κατοχής και μεταφοράς επιθετικού οργάνου και δημόσιας εξύβρισης.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, γύρω στις 4.30 χθες το απόγευμα, 20 περίπου πρόσωπα τα οποία επέβαιναν σε 10 εκτός δρόμου αυτοκίνητα μετέβησαν και στάθμευσαν σε αγροτική περιοχή της επαρχίας Πάφου.

Σε κάποια στιγμή, ο 54χρονος ιδιοκτήτης κτηνοτροφικής μονάδας που βρίσκεται στη συγκεκριμένη περιοχή, μαζί με τον 23χρονο υπάλληλό του, πλησίασαν με το αυτοκίνητό τους τα πιο πάνω πρόσωπα.

Σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, ο 54χρονος φέρεται να φώναζε στα πιο πάνω πρόσωπα ότι προκαλούν καταστροφές με τα οχήματά τους στην περιοχή και ταυτόχρονα να επιτέθηκε εναντίον ενός από τα πιο πάνω πρόσωπα, κτυπώντας το με μαγκούρα στο χέρι.

Επίσης, τόσο ο 54χρονος όσο και ο 23χρονος υπάλληλός του, φέρονται να έριξαν πέτρες εναντίον των πιο πάνω προσώπων, καθώς και στα αυτοκίνητά τους, προκαλώντας ζημιές σε δύο από αυτά. Ο 54χρονος φέρεται επίσης να οδήγησε το αυτοκίνητό του εναντίον των πιο πάνω προσώπων, κτυπώντας ένα από αυτά και προκαλώντας του κάκωση λεκάνης και ποδιού.

Τα πιο πάνω πρόσωπα εισήλθαν στα αυτοκίνητά τους για να φύγουν από την περιοχή όπου σε κάποια στιγμή, ο 23χρονος φέρεται να έριξε πέτρα εναντίον ενός από τα αυτοκίνητα, κτυπώντας τον οδηγό στο κεφάλι με αποτέλεσμα να του προκαλέσει θλαστικό τραύμα το οποίο έτυχε συρραφής.

Ο πιο πάνω οδηγός στην προσπάθειά του να διαφύγει, προσέκρουσε σε σταθμευμένο τρακτέρ με αποτέλεσμα το αυτοκίνητό του να ανατραπεί. Οδηγός και συνοδηγός του εν λόγω αυτοκινήτου τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου όπου κρατήθηκαν για νοσηλεία αφού φέρουν κακώσεις σε διάφορα σημεία του σώματός τους. Στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους μεταφέρθηκε και κρατήθηκε ο 74χρονος πατέρας του 54χρονου, ο οποίος βρισκόταν στη σκηνή. Αυτός φέρει κάκωση στο θώρακα ενώ, σύμφωνα με τον ίδιο, κτυπήθηκε από τα πιο πάνω πρόσωπα. (Το σημερινό Αστυνομικό Δελτίο Τύπου αρ. 1, είναι σχετικό).

Το ΤΑΕ Πάφου σε συνεργασία με τον Αστυνομικό Σταθμό Στρουμπιού συνεχίζουν τις εξετάσεις.
Αρχείο Word deltio 7.doc (120,86 Kb)
Κατεβάστε το Acrobat Reader


Find us on Facebook

follow us on twitter

Ομιλίες Αρχηγού Αστυνομίας

Εξώδικα Τροχαίας

Φόρμα Καταχώρησης Καταγγελιών/Πληροφοριών μέσω του Διαδικτύου για θέματα διαφθοράς/διαπλοκής από μέλη της Αστυνομίας

Cybercrime

Your Europe

Γραφείο Χειρισμού Θεμάτων Ιδιωτικών Υπηρεσιών Ασφαλείας

Συγχρηματοδοτούμενα Έργα από Ε.Ε.

Δήλωση Περί Απόρρητου

PRINCE CBRN-E

ΓΟΝΙΚΕΣ ΑΠΑΓΩΓΕΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ
ΓΕΝΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Πρόνοιες Νομοθεσίας για τη Μεταφορά Φορτίων ή Ζώων με το αυτοκίνητο

Εργαστηρίο Ψηφιακής Πολιτιστικής Κληρονομιάς του ΤΕΠΑΚ

LoCloud

Europeana Website

Οδηγός Σπουδών Αστυνομικής Ακαδημίας Κύπρου

Ιστοσελίδα Δημοσίων Συμβάσεων

Εξομοιωτής απόσταση ακινητοποίησης

Χρήσιμες Συμβουλές και Πληροφορίες για Απάτες