Έμβλημα Κυπριακής Δημοκρατίας
Αστυνομία Κύπρου

ΑνακοινώσειςΑστυνομική Ανακοίνωση 1 - Ημερίδα ηγεσίας της Αστυνομίας με τους Αστυνομικούς Διευθυντές- Διοικητές - 08/10/2019
Η πρώτη από μία σειρά ημερίδων της ηγεσίας της Αστυνομίας με τους Αστυνομικούς Διευθυντές – Διοικητές Επαρχιών/Μονάδων/Τμημάτων, πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί, στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής.
Απώτερος σκοπός των ημερίδων αυτών, είναι η παρουσίαση των ουσιαστικότερων υπηρεσιακών θεμάτων που απασχολούν την Αστυνομία, κατά τρόπο εποικοδομητικό και παραγωγικό, με στόχο την επίλυση προβλημάτων που παρατηρούνται και την υιοθέτηση νέων μεθόδων/καινοτόμων διαδικασιών και βέλτιστων πρακτικών.
Η προσπάθεια αυτή, εντάσσεται στο πλαίσιο για την επίτευξη των στρατηγικών στόχων που έχουν τεθεί από την ηγεσία της Αστυνομίας για την ανάκτηση της εμπιστοσύνης του κοινού προς την Αστυνομία, αλλά και την εξύψωση του ηθικού των μελών της.
Κατά τη διάρκεια της σημερινής ημερίδας συζητήθηκαν διάφορα εσωτερικά θέματα που απασχολούν την Αστυνομία μεταξύ των οποίων και ο σχεδιασμός και υλοποίηση της «έξυπνης αστυνόμευσης» (Smart Policing(.
Με την ολοκλήρωση της παρουσίασης των θεμάτων, ακολούθησε εποικοδομητική συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων, προβληματισμών και εισηγήσεων μεταξύ της ηγεσίας και των Αστυνομικών Διευθυντών- Διοικητών.
Ο Αρχηγός Αστυνομίας κ. Κύπρος Μιχαηλίδης, στην εισαγωγική του τοποθέτηση στην ημερίδα, ανέφερε μεταξύ άλλων, πως: «Αποτελεί αδήριτη ανάγκη όπως η Αστυνομία Κύπρου, αφουγκραστεί τους προβληματισμούς, απαιτήσεις και υποδείξεις του κοινού και να καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να ανταποκριθεί επαρκώς και με άρτιο επαγγελματισμό, στις υψηλές προσδοκίες του ικανοποιώντας και εκπληρώνοντας με κάθε δυνατή επιτυχία την αποστολή της». Ο κ. Μιχαηλίδης, τόνισε επίσης ότι: «Παίρνουμε ελπιδοφόρα και σημαντικά μηνύματα από τον κόσμο με τον οποίο συνεργαζόμαστε και συναντάμε καθημερινά, που μας κάνουν να είμαστε αισιόδοξοι ότι βρισκόμαστε στον σωστό δρόμο, στο δρόμο της ανάκαμψης. Με σοβαρά, σταθερά αλλά και αποφασιστικά βήματα, προχωρούμε μπροστά έχοντας ως στόχο να δημιουργήσουμε μια ασφαλέστερη κοινωνία».
Αρχείο Word ανακοίνωση 1.doc (97,91 Kb)

Find us on Facebook

follow us on twitter

Ομιλίες Αρχηγού Αστυνομίας

Εξώδικα Τροχαίας

Φόρμα Καταχώρησης Καταγγελιών/Πληροφοριών μέσω του Διαδικτύου για θέματα διαφθοράς/διαπλοκής από μέλη της Αστυνομίας

Cybercrime

Your Europe

Γραφείο Χειρισμού Θεμάτων Ιδιωτικών Υπηρεσιών Ασφαλείας

Συγχρηματοδοτούμενα Έργα από Ε.Ε.

Δήλωση Περί Απόρρητου

PRINCE CBRN-E

ΓΟΝΙΚΕΣ ΑΠΑΓΩΓΕΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ
ΓΕΝΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Πρόνοιες Νομοθεσίας για τη Μεταφορά Φορτίων ή Ζώων με το αυτοκίνητο

Εργαστηρίο Ψηφιακής Πολιτιστικής Κληρονομιάς του ΤΕΠΑΚ

LoCloud

Europeana Website

Οδηγός Σπουδών Αστυνομικής Ακαδημίας Κύπρου

Ιστοσελίδα Δημοσίων Συμβάσεων

Εξομοιωτής απόσταση ακινητοποίησης

Χρήσιμες Συμβουλές και Πληροφορίες για Απάτες