Χρήσιμα Τηλέφωνα
ΕκτύπωσηΕκτύπωση Κλείσιμο Κλείσιμο

Κυπριακή Δημοκρατία
Ομιλίες


Χαιρετισμός Αρχηγού Αστυνομίας κ. Ζαχαρία Χρυσοστόμου στην εκδήλωση «Κολυμπώ με τους Ο.Υ.Κ., για τους Μικρούς Μας Ήρωες», για στήριξη των παιδιών που πολεμούν τον καρκίνο Σάββατο 22 Δεκεμβρίου, 2018 και ώρα 10.00π.μ., στην Λεμεσό - 22/12/2018
Είναι πραγματικά με ιδιαίτερη ικανοποίηση και συγκίνηση, που δίνουμε το παρόν μας σε μία ακόμη πολύ σημαντική εκδήλωση.

Ως Αστυνομία δεν θα μπορούσαμε να μη συνδράμουμε σε αυτή την πολύ αξιέπαινη πρωτοβουλία του αγαπητού Λουκά Φουρλά η οποία έχει ως στόχο τη στήριξη των παιδιών που πολεμούν τον καρκίνο, αλλά και τη στήριξη των οικογενειών τους.

Όπως έχει ήδη αναφερθεί, μόλις το περασμένο Σάββατο, η Αστυνομία Κύπρου διοργάνωσε στην Λευκωσία φιλανθρωπικούς αγώνες και πρέπει να πω ότι όπως και σήμερα η ανταπόκριση του κόσμου ήταν άκρως συγκινητική.

Θέλω να συγχαρώ τους Ο.Υ.Κ., έφεδρους, μόνιμους αλλά και κληρωτούς, για αυτή την αξιέπαινη προσπάθεια που κατέβαλαν, καθώς επίσης τους μοτοσικλετιστές της BMW Motorrad και όλους όσοι είστε εδώ και έχετε συνδράμει και συμμετέχετε σε αυτή την εκδήλωση αγάπης και στήριξης προς τα παιδιά που μάχονται κατά του καρκίνου.

Αγαπητέ Λουκά, συγχαρητήρια και πάλι. Θέλω να ξέρετε ότι σε αυτό τον αγώνα που διεξάγετε μαζί με τα υπόλοιπα παιδιά, η Αστυνομία Κύπρου θα είναι πάντοτε δίπλα σας, γιατί όπως πολύ εύστοχα πρώτος αναφέρατε, κανένα παιδί δεν πρέπει να πολεμά μόνο του τον καρκίνο.

Και επειδή είναι ημέρες γιορτινές θέλω να ευχηθώ, καλά Χριστούγεννα και ένα νέο έτος γεμάτο υγεία, πρώτα και πάνω από όλα, για όλους και κυρίως τα παιδιά και ό,τι καλύτερο με τον νέο χρόνο, πάντοτε μέσα σε συνθήκες ασφάλειας και ευημερίας για τον τόπο μας.

Να είστε καλά.
Αρχείο Word Χαιρετισμός Αρχηγού Αστυνομίας στην εκδήλωση Κολυμπώ με τους Ο.Υ.Κ. για τους Μικρούς μας Ήρωες.doc (99,44 Kb)

_______________________________________________
© 2011 - 2020 Κυπριακή Δημοκρατία,
Αστυνομία Κύπρου