Έμβλημα Κυπριακής Δημοκρατίας
Αστυνομία Κύπρου

ΑνακοινώσειςΑστυνομική Ανακοίνωση 2 - Διευθετήσεις ποδοσφαιρικού αγώνα ΑΠΟΛΛΩΝ - EINTRACHT - 07/11/2018
Η Αστυνομία, στο πλαίσιο της συνεργασίας της με το κοινό, καλεί όλο το φίλαθλο κόσμο, που θα παρευρεθεί την Πέμπτη 08.11.18 και ώρα 19:55, στον ποδοσφαιρικό αγώνα για τους Ομίλους του Europa League μεταξύ των ομάδων ΑΠΟΛΛΩΝ – EINTRACHT, να εκδηλώνεται πάντοτε με αθλητοπρέπεια και σεβασμό προς την ίδια του την ομάδα.

Προτρέπονται οι φίλαθλοι που θα παρακολουθήσουν τον αγώνα να προσέλθουν στο Στάδιο έγκαιρα για αποφυγή τυχόν δικής τους ταλαιπωρίας.

Οι είσοδοι της Βόρειας Κερκίδας για τους οπαδούς της EINTRACHT θα ανοίξουν η ώρα 17.00. Οι είσοδοι της Ανατολικής και Δυτικής Κερκίδας για τους οπαδούς του ΑΠΟΛΛΩΝ θα ανοίξουν η ώρα 18:00.

ΑΠΟΛΛΩΝ

Οι φίλαθλοι του ΑΠΟΛΛΩΝ θα καταλάβουν τις Δυτικές και Ανατολικές κερκίδες του Σταδίου. Ως εκ τούτου προτρέπονται οι οπαδοί που θα εισέλθουν στις πιο πάνω κερκίδες να κατευθυνθούν στο Στάδιο χρησιμοποιώντας μόνο τον κυκλικό κόμβο του Γ.Σ.Π και να σταθμεύσουν τα οχήματα τους στο Νότιο χώρο στάθμευσης.

Οι οπαδοί τoυ ΑΠΟΛΛΩΝ ενημερώνονται, ότι ο δρόμος παρά τα βοηθητικά γήπεδα του Γ.Σ.Π. θα είναι κλειστός και δεν θα επιτρέπεται η διέλευση οχημάτων και πεζών. Ο Βόρειος χώρος στάθμευσης θα χρησιμοποιηθεί αποκλειστικά για τους οπαδούς της EINTRACHT.

Επιπλέον ο χώρος στάθμευσης του NUEVO CAMPO δεν θα έχει καμία πρόσβαση προς το στάδιο και θα υπάρχει Αστυνομική Αποκοπή στο σημείο που οδηγεί κάτω από την υπέργεια γέφυρα του αυτοκινητόδρομου προς τον Βόρειο χώρο στάθμευσης, ως εκ τούτου προτρέπονται να μην τον χρησιμοποιήσουν, για αποφυγή δικής τους ταλαιπωρίας.

Κατά την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα, θα λειτουργήσουν τα δυτικά ταμεία για τους φιλάθλους του ΑΠΟΛΛΩΝ. Τα ταμεία θα ανοίξουν η ώρα 18:00.

Χώρος φύλαξης αντικειμένων για τους οπαδούς του ΑΠΟΛΛΩΝ θα είναι τα Δυτικά Ταμεία.

EINTRACHT

Οι φίλαθλοι της EINTRACHT θα καταλάβουν τις Βόρειες Κερκίδες του Σταδίου. Ως εκ τούτου οι οπαδοί που θα εισέλθουν στις πιο πάνω κερκίδες να κατευθυνθούν στο Στάδιο χρησιμοποιώντας τα Φώτα Ορφανίδη, κυκλικός κόμβος Βικέλα και να σταθμεύσουν στο Βόρειο χώρο στάθμευσης.

Για τους οπαδούς της φιλοξενούμενης ομάδας δεν θα ανοίξουν ταμεία στο στάδιο. Χώρος φύλαξης αντικειμένων για τους οπαδούς της MARSEILLE θα είναι τα Βόρεια Ταμεία.

Τονίζεται σε όλους ότι:

Απαγορεύεται:

1. Aυστηρώς η μεταφορά στο γήπεδο φωτοβολίδων, κροτίδων και άλλων επικίνδυνων αντικειμένων, καθώς επίσης και η μεταφορά πανό πολιτικού, υβριστικού ή άλλου προκλητικού περιεχομένου και ενδυμάτων με πολιτικά σύμβολα.

2. H αναγραφή συνθημάτων στον περιβάλλοντα χώρο, στους τοίχους του Σταδίου και οπουδήποτε αλλού και το σκαρφάλωμα στα κάγκελά του Σταδίου.

3. H είσοδος φιλάθλων εντός του Σταδίου, έχοντας στην κατοχή τους σακίδια ώμου και τα προστατευτικά κράνη των μοτοσικλετών τους και οτιδήποτε άλλο μέσο που να καλύπτει το πρόσωπο τους.

Οποιοσδήποτε δεν ακολουθεί τους πιο πάνω κανόνες μπορεί να εκδιωχτεί από το Στάδιο χωρίς προειδοποίηση και χωρίς να έχει καμία νομική απαίτηση έναντι των αρχών του Σταδίου ακόμα και αν κατέχει νόμιμο εισιτήριο. Επίσης κινδυνεύει να συλληφθεί και να του επιβληθεί αυστηρό χρηματικό πρόστιμο.

Όσον αφορά τη στάθμευση των οχημάτων πάνω στον νέο κυκλικό κόμβο Λατσιών και στα ερείσματα των δρόμων στην γύρω περιοχή του σταδίου, απαγορεύεται και οι παραβάτες θα καταγγέλλονται.

Οποιοσδήποτε επιθυμεί να επικοινωνήσει με την Αστυνομία, μπορεί να τηλεφωνεί στον αριθμό 22802020.

Επισημαίνεται, ότι η Αστυνομία βρίσκεται στους αθλητικούς χώρους για την προστασία των φιλάθλων. Διευκρινίζεται επίσης, ότι θα βρίσκεται στη γύρω περιοχή του Σταδίου ΓΣΠ για παροχή τροχαίων διευκολύνσεων στο κοινό, τόσο κατά την προσέλευση, όσο και κατά την αποχώρησή τους.
Αρχείο Word anakoinosi 2.doc (123,92 Kb)

Find us on Facebook

follow us on twitter

Ομιλίες Αρχηγού Αστυνομίας

Εξώδικα Τροχαίας

Φόρμα Καταχώρησης Καταγγελιών/Πληροφοριών μέσω του Διαδικτύου για θέματα διαφθοράς/διαπλοκής από μέλη της Αστυνομίας

Cybercrime

Your Europe

Γραφείο Χειρισμού Θεμάτων Ιδιωτικών Υπηρεσιών Ασφαλείας

Συγχρηματοδοτούμενα Έργα από Ε.Ε.

Δήλωση Περί Απόρρητου

ΓΟΝΙΚΕΣ ΑΠΑΓΩΓΕΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ
ΓΕΝΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Πρόνοιες Νομοθεσίας για τη Μεταφορά Φορτίων ή Ζώων με το αυτοκίνητο

Εργαστηρίο Ψηφιακής Πολιτιστικής Κληρονομιάς του ΤΕΠΑΚ

LoCloud

Europeana Website

Οδηγός Σπουδών Αστυνομικής Ακαδημίας Κύπρου

Ιστοσελίδα Δημοσίων Συμβάσεων

Εξομοιωτής απόσταση ακινητοποίησης

Χρήσιμες Συμβουλές και Πληροφορίες για Απάτες

Καν' το ηλεκτρονικά