Έμβλημα Κυπριακής Δημοκρατίας
Αστυνομία Κύπρου

ΑνακοινώσειςΑστυνομική Ανακοίνωση 1 - Ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ των ομάδων AEK – FC Zurich, στο στάδιο Γ.Σ.Π. στη Λευκωσία, Πέμπτη 20.09.18 - 18/09/2018
Η Αστυνομία, στο πλαίσιο της συνεργασίας της με το κοινό, καλεί το φίλαθλο κόσμο που θα παρευρεθεί την Πέμπτη 20.09.18 και ώρα 22:00, στον ποδοσφαιρικό αγώνα για τους ομίλους του Εuropa League μεταξύ των ομάδων AEK – FC Zurich, στο στάδιο Γ.Σ.Π. στη Λευκωσία, να εκδηλώνεται πάντοτε με αθλητοπρέπεια και σεβασμό προς την ίδια του την ομάδα.
Προτρέπονται οι φίλαθλοι που θα παρακολουθήσουν τον αγώνα, να προσέλθουν στο στάδιο έγκαιρα για αποφυγή τυχόν δικής τους ταλαιπωρίας.
Οι είσοδοι του σταδίου θα ανοίξουν για το κοινό η ώρα 20:00.

Ανακοινώνεται ότι
ΑΕΚ
Οι φίλαθλοι της ΑΕΚ θα καταλάβουν τις δυτικές και ανατολικές κερκίδες του σταδίου. Ως εκ τούτου, προτρέπονται οι οπαδοί που θα εισέλθουν στις πιο πάνω κερκίδες, να κατευθυνθούν στο στάδιο χρησιμοποιώντας τον κυκλικό κόμβο του Γ.Σ.Π. και να σταθμεύσουν τα οχήματα τους στο δυτικό και νότιο χώρο στάθμευσης.
Οι οπαδοί της ΑΕΚ ενημερώνονται ότι ο χώρος στάθμευσης Νuevo Campo δεν θα έχει πρόσβαση προς το στάδιο, ως εκ τούτου προτρέπονται να μην τον χρησιμοποιήσουν, για αποφυγή δικής τους ταλαιπωρίας.
Kατά την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα, θα λειτουργήσουν τα δυτικά ταμεία για τους φιλάθλους της AEK. Tα ταμεία θα ανοίξουν η ώρα 20:00.
Xώρος φύλαξης αντικειμένων για τους οπαδούς της AEK στα δυτικά ταμεία.

FC Zurich
Οι φίλαθλοι της FC Zurich θα καταλάβουν τις βόρειες κερκίδες του σταδίου. Ως εκ τούτου, οι οπαδοί που θα εισέλθουν στις πιο πάνω κερκίδες, να κατευθυνθούν στο στάδιο χρησιμοποιώντας τα φώτα πρώην Ορφανίδη, τον κυκλικό κόμβο Βικέλα και να σταθμεύσουν στο βόρειο χώρο στάθμευσης.
Για τους οπαδούς της φιλοξενούμενης ομάδας δεν θα ανοίξουν ταμεία στο στάδιο.
Χώρος φύλαξης αντικειμένων για τους οπαδούς της FC Zurich τα βόρεια ταμεία.

Τονίζεται σε όλους ότι:
o Απαγορεύεται αυστηρώς η μεταφορά στο γήπεδο φωτοβολίδων, κροτίδων και άλλων επικίνδυνων αντικειμένων.
o Απαγορεύεται η μεταφορά πανό πολιτικού, υβριστικού ή άλλου προκλητικού περιεχομένου και ενδυμάτων με πολιτικά σύμβολα.
o Απαγορεύεται η αναγραφή συνθημάτων στον περιβάλλοντα χώρο, στους τοίχους του σταδίου και οπουδήποτε αλλού.
o Απαγορεύεται η είσοδος φιλάθλων εντός του σταδίου, έχοντας στην κατοχή τους σακίδια ώμου και τα προστατευτικά κράνη των μοτοσικλετών τους και οτιδήποτε άλλο μέσο που να καλύπτει το πρόσωπό τους.
o Το σκαρφάλωμα στα κάγκελα του σταδίου δεν επιτρέπεται.
o Οποιοσδήποτε δεν ακολουθεί τους πιο πάνω κανόνες μπορεί να εκδιωχτεί από το στάδιο χωρίς προειδοποίηση και χωρίς να έχει καμία νομική απαίτηση έναντι των αρχών του σταδίου ακόμα και αν κατέχει νόμιμο εισιτήριο. Επίσης κινδυνεύει να συλληφθεί και να του επιβληθεί αυστηρό χρηματικό πρόστιμο.
o Όσον αφορά τη στάθμευση των οχημάτων πάνω στον νέο κυκλικό κόμβο Λατσιών και στα ερείσματα των δρόμων στη γύρω περιοχή του σταδίου, απαγορεύεται και οι παραβάτες θα καταγγέλλονται.

Οποιοσδήποτε επιθυμεί να επικοινωνήσει με την Αστυνομία Λευκωσίας μπορεί να τηλεφωνεί στον αριθμό 112.
Επισημαίνεται ότι η Αστυνομία βρίσκεται στους αθλητικούς χώρους για την προστασία των φιλάθλων. Διευκρινίζεται επίσης, ότι θα βρίσκεται στη γύρω περιοχή του σταδίου ΓΣΠ για παροχή τροχαίων διευκολύνσεων στο κοινό, τόσο κατά την προσέλευση, όσο και κατά την αποχώρησή τους.
Αρχείο Word anak. 1.doc (132,59 Kb)

Find us on Facebook

follow us on twitter

Ομιλίες Αρχηγού Αστυνομίας

Εξώδικα Τροχαίας

Φόρμα Καταχώρησης Καταγγελιών/Πληροφοριών μέσω του Διαδικτύου για θέματα διαφθοράς/διαπλοκής από μέλη της Αστυνομίας

Cybercrime

Your Europe

Γραφείο Χειρισμού Θεμάτων Ιδιωτικών Υπηρεσιών Ασφαλείας

Συγχρηματοδοτούμενα Έργα από Ε.Ε.

Δήλωση Περί Απόρρητου

PRINCE CBRN-E

ΓΟΝΙΚΕΣ ΑΠΑΓΩΓΕΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ
ΓΕΝΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Πρόνοιες Νομοθεσίας για τη Μεταφορά Φορτίων ή Ζώων με το αυτοκίνητο

Εργαστηρίο Ψηφιακής Πολιτιστικής Κληρονομιάς του ΤΕΠΑΚ

LoCloud

Europeana Website

Οδηγός Σπουδών Αστυνομικής Ακαδημίας Κύπρου

Ιστοσελίδα Δημοσίων Συμβάσεων

Εξομοιωτής απόσταση ακινητοποίησης

Χρήσιμες Συμβουλές και Πληροφορίες για Απάτες