Χρήσιμα Τηλέφωνα
ΕκτύπωσηΕκτύπωση Κλείσιμο Κλείσιμο

Κυπριακή Δημοκρατία
Εκδηλώσεις & Διαλέξεις


Αστυνομική Ανακοίνωση 2 - Παρουσίαση ηλεκτρονικού παιχνιδιού με θέμα την Οδική Ασφάλεια από την Αστυνομία και την εταιρεία ΕΚΟ Road challenges ….. accepted? Be fast. Be smart. Be safe - 24/01/2017
Η Αστυνομία Κύπρου και η εταιρεία Ελληνικά Πετρέλαια Κύπρου - ΕΚΟ, παρουσίασαν σήμερα σε κοινή δημοσιογραφική διάσκεψη στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής ένα νέο ηλεκτρονικό παιχνίδι εικονικής πραγματικότητας το Road Challenges. Το παιχνίδι αυτό είναι συμβατό με κινητά και tablets και θα αποτελεί εκπαιδευτικό εργαλείο για τα παιδιά που θα επισκέπτονται το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής αλλά και ένα μέσο ψυχαγωγίας για τους υπόλοιπους χρήστες.
Μέσα από το παιχνίδι αυτό, παιδιά, νέοι αλλά και άτομα κάθε ηλικίας θα έχουν την ευκαιρία να αναπτύξουν ή και να βελτιώσουν τη γνώση τους που αφορά στον Κώδικα Κυκλοφοριακής Αγωγής σε περιβάλλον διαδραστικό και να αναπτύσσουν δεξιότητες για την ορθή χρήση του οδικού δικτύου.
Στη διάσκεψη παρευρέθηκαν και απεύθυναν χαιρετισμό εκ μέρους του Αρχηγού Αστυνομίας ο Βοηθός Αρχηγός Εκπαίδευσης κ. Χριστάκης Μαυρής και ο Διευθύνων Σύμβουλος ΕΚΟ κ. Γιώργος Γρηγοράς.

_______________________________________________
© 2011 - 2019 Κυπριακή Δημοκρατία,
Αστυνομία Κύπρου