Έμβλημα Κυπριακής Δημοκρατίας
Αστυνομία Κύπρου

ΑνακοινώσειςΑστυνομική Ανακοίνωση 1 - Διευθετήσεις για την ασφαλή διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα ΑΕΚ – ΑΠΟΕΛ στο Στάδιο ΑΕΚ ΑΡΕΝΑ, στην Λάρνακα Σάββατο 24 Νοεμβρίου, 2018, Ώρα 5.00μ.μ. - 23/11/2018
Η Αστυνομία, στο πλαίσιο της συνεργασίας της με το κοινό, καλεί όλο το φίλαθλο κόσμο που θα παρευρεθεί αύριο Σάββατο 24 Νοεμβρίου, 2018 και ώρα 5.00 το απόγευμα, στο στάδιο ΑΕΚ ΑΡΕΝΑ, στην Λάρνακα, στον ποδοσφαιρικό αγώνα για το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Α΄ Κατηγορίας μεταξύ των ομάδων ΑΕΚ - ΑΠΟΕΛ, να εκδηλώνεται πάντοτε με αθλητοπρέπεια και σεβασμό προς τις δύο ομάδες και τους φιλάθλους τους.

Στους οπαδούς της φιλοξενούμενης ομάδας του ΑΠΟΕΛ θα παραχωρηθεί η βόρεια κερκίδα (ΛΑΡΝΑΚΑ) και στους οπαδούς της γηπεδούχου ΑΕΚ θα παραχωρηθούν η δυτική (Γιώργος Καραπατάκης), η νότια (Πετρολίνα) και η ανατολική κερκίδα (AJK Group).

Οι είσοδοι του Σταδίου θα ανοίξουν για το κοινό στις 3.30 το απόγευμα.

Οι οπαδοί των δύο ομάδων καλούνται να προσέλθουν έγκαιρα στο γήπεδο ώστε να μπορέσουν να παρακολουθήσουν απρόσκοπτα τον αγώνα. Η τυχόν αργοπορημένη προσέλευση των οπαδών, θα συνεπάγεται και αργοπορία εισόδου στις κερκίδες.

Οι φίλαθλοι της ΑΕΚ προτρέπονται να αποφεύγουν τον κυκλικό κόμβο του KLEIMA και αντί αυτού να προσέρχονται στο στάδιο από την πλευρά του νέου κυκλικού κόμβου του σταδίου ΚΙΤΙΟΝ. Από εκεί να κατευθύνονται προς το κολυμβητήριο και μετά αμέσως αριστερά για να προχωρήσουν προς το στάδιο ή να κατευθύνονται πεζοί από το δρόμο που περνά πίσω από το στάδιο ΚΙΤΙΟΝ, ο οποίος δρόμος θα είναι κλειστός για την τροχαία κυκλοφορία.

Οι φίλαθλοι της ΑΕΚ καλούνται να σταθμεύσουν στους χώρους στάθμευσης του σταδίου ΓΣΖ, στην νότια πλευρά του, καθώς και στις παρόδους προς την λεωφόρο Παϊσίου, το Νέο Νοσοκομείο και την περιοχή Βεργίνας όπου υπάρχει μεγάλος χωμάτινος χώρος στάθμευσης.

Τα εισιτήρια για τους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ θα διατεθούν ΜΟΝΟ ηλεκτρονικά σε προπώληση και καλούνται οι οπαδοί να μην προσέλθουν στο στάδιο αν δεν έχουν στην κατοχή τους κατάλληλο εισιτήριο αναλόγως και της ηλικίας τους.

Προτρέπονται οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ που θα διακινούνται από Λευκωσία προς Λάρνακα, να κατευθυνθούν στο στάδιο από τον κυκλικό κόμβο Ριζοελιάς ευθεία μέχρι τον κυκλικό κόμβο του KLEIMA και από εκεί δεξιά. Αμέσως μετά το αρτοποιείο «ΠΙΡΙΛΛΟΣ» να στρίψουν ξανά δεξιά και ακολούθως να σταθμεύσουν στον ειδικό χώρο που έχει διαμορφωθεί κατάλληλα στο σημείο που βρίσκονται τα παλιά ταμεία του σταδίου ΓΣΖ, τα οποία στο παρόν στάδιο δεν χρησιμοποιούνται.

Τονίζονται σε όλους τα ακόλουθα:

o Απαγορεύεται αυστηρώς η μεταφορά στο γήπεδο φωτοβολίδων, κροτίδων και άλλων επικίνδυνων αντικειμένων.

o Απαγορεύεται η μεταφορά πανό πολιτικού, υβριστικού ή άλλου προκλητικού περιεχομένου και ενδυμάτων με πολιτικά σύμβολα.

o Απαγορεύεται η αναγραφή συνθημάτων στον περιβάλλοντα χώρο, στους τοίχους του σταδίου και οπουδήποτε αλλού.

o Απαγορεύεται η είσοδος φιλάθλων που έχουν στην κατοχή τους σακίδια ώμου και προστατευτικά κράνη μοτοσικλετιστών.

o Οποιοσδήποτε δεν ακολουθεί τους πιο πάνω κανόνες μπορεί να εκδιωχτεί από το στάδιο χωρίς προειδοποίηση και χωρίς να έχει καμία νομική απαίτηση έναντι των αρχών του σταδίου, ακόμα και αν κατέχει νόμιμο εισιτήριο. Επίσης κινδυνεύει να συλληφθεί και να του επιβληθεί αυστηρό χρηματικό πρόστιμο.

o Για τους οπαδούς της ΑΕΚ το σημείο συλλογής προσωπικών τους αντικειμένων είναι τα ταμεία στη δυτική πλευρά του σταδίου και για τους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ τα παλαιά ταμεία του ΓΣΖ στη βόρεια πλευρά του σταδίου.


Οποιοσδήποτε επιθυμεί να επικοινωνήσει με την Αστυνομία Λάρνακας μπορεί να τηλεφωνεί στον τηλεφωνικό αριθμό 24804040 ή και στη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη 1460, ενώ σε περίπτωση επείγουσας ανάγκης στον τηλεφωνικό αριθμό 112.

Επισημαίνεται ότι η Αστυνομία βρίσκεται στους αθλητικούς χώρους για την προστασία των φιλάθλων. Διευκρινίζεται επίσης ότι θα βρίσκεται στην περιοχή του σταδίου για παροχή τροχαίων διευκολύνσεων στο κοινό, τόσο κατά την προσέλευση, όσο και κατά την αποχώρηση των φιλάθλων.
Αρχείο Word anakoinosi 1.doc (125,96 Kb)
jpg Σχεδιάγραμμα διευθετήσεων ΑΕΚ-ΑΠΟΕΛ 24.11.2018.jpg (193,65 Kb)

Find us on Facebook

follow us on twitter

Ομιλίες Αρχηγού Αστυνομίας

Εξώδικα Τροχαίας

Φόρμα Καταχώρησης Καταγγελιών/Πληροφοριών μέσω του Διαδικτύου για θέματα διαφθοράς/διαπλοκής από μέλη της Αστυνομίας

Cybercrime

Your Europe

Γραφείο Χειρισμού Θεμάτων Ιδιωτικών Υπηρεσιών Ασφαλείας

Συγχρηματοδοτούμενα Έργα από Ε.Ε.

Δήλωση Περί Απόρρητου

PRINCE CBRN-E

ΓΟΝΙΚΕΣ ΑΠΑΓΩΓΕΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ
ΓΕΝΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Πρόνοιες Νομοθεσίας για τη Μεταφορά Φορτίων ή Ζώων με το αυτοκίνητο

Εργαστηρίο Ψηφιακής Πολιτιστικής Κληρονομιάς του ΤΕΠΑΚ

LoCloud

Europeana Website

Οδηγός Σπουδών Αστυνομικής Ακαδημίας Κύπρου

Ιστοσελίδα Δημοσίων Συμβάσεων

Εξομοιωτής απόσταση ακινητοποίησης

Χρήσιμες Συμβουλές και Πληροφορίες για Απάτες