Έμβλημα Κυπριακής Δημοκρατίας
Αστυνομία Κύπρου

Εκδηλώσεις & ΔιαλέξειςΥπογραφή Πρωτοκόλλου Συνεργασίας μεταξύ Αστυνομίας Κύπρου και Επιτροπής Διερεύνησης Αεροπορικών Ατυχημάτων και Συμβάντων (Ε.Δ.Α.Α.Σ.) - 21/07/2015
Υπογραφή Πρωτοκόλλου Συνεργασίας μεταξύ Αστυνομίας Κύπρου και Επιτροπής Διερεύνησης Αεροπορικών Ατυχημάτων και Συμβάντων (Ε.Δ.Α.Α.Σ.)

Πρωτόκολλο Συνεργασίας μεταξύ της Αστυνομίας Κύπρου και της Επιτροπής Διερεύνησης Αεροπορικών Ατυχημάτων και Συμβάντων (Ε.Δ.Α.Α.Σ.) υπέγραψαν σήμερα Δευτέρα, 27 Απριλίου, ο Αρχηγός Αστυνομίας κ. Ζαχαρίας Χρυσοστόμου και ο Πρόεδρος της Ε.Δ.Α.Α.Σ., κ. Ιωάννης Λοΐζου.


Με το Πρωτόκολλο Συνεργασίας που ετοιμάστηκε από κοινού από την Αστυνομία Κύπρου και την Ε.Δ.Α.Α.Σ., θεσμοθετείται και επίσημα η συνεργασία της Αστυνομίας και της Ε.Δ.Α.Α.Σ. και υλοποιήθηκε παράλληλα η υποχρέωση της Κυπριακής Δημοκρατίας που απορρέει από τον σχετικό κανονισμό του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου Υπουργών της Ευρωπαϊκής Ένωσης σχετικά με την διερεύνηση και την πρόληψη ατυχημάτων και συμβάντων στην πολιτική αεροπορία.


Σκοπός του Πρωτόκολλου Συνεργασίας, είναι η αναβάθμιση της συνεργασίας μεταξύ των Μερών, με την εκ των προτέρων ρύθμιση των απαιτούμενων ενεργειών που πρέπει να ληφθούν, σε περίπτωση διερεύνησης αεροπορικού ατυχήματος ή σοβαρού συμβάντος.

Η τελετή υπογραφής του Πρωτοκόλλου πραγματοποιήθηκε στο Αρχηγείο Αστυνομίας στην παρουσία του Διευθυντή της Διεύθυνσης Ευρωπαϊκής Ένωσης και Διεθνούς Αστυνομικής Συνεργασίας κ. Στέλιου Παπαθεοδώρου και λειτουργού της Ε.Δ.Α.Α.Σ.

Κατεβάστε το Acrobat Reader


Find us on Facebook

follow us on twitter

Ομιλίες Αρχηγού Αστυνομίας

Εξώδικα Τροχαίας

Φόρμα Καταχώρησης Καταγγελιών/Πληροφοριών μέσω του Διαδικτύου για θέματα διαφθοράς/διαπλοκής από μέλη της Αστυνομίας

Cybercrime

Your Europe

Γραφείο Χειρισμού Θεμάτων Ιδιωτικών Υπηρεσιών Ασφαλείας

Συγχρηματοδοτούμενα Έργα από Ε.Ε.

Δήλωση Περί Απόρρητου

PRINCE CBRN-E

ΓΟΝΙΚΕΣ ΑΠΑΓΩΓΕΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ
ΓΕΝΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Πρόνοιες Νομοθεσίας για τη Μεταφορά Φορτίων ή Ζώων με το αυτοκίνητο

Εργαστηρίο Ψηφιακής Πολιτιστικής Κληρονομιάς του ΤΕΠΑΚ

LoCloud

Europeana Website

Οδηγός Σπουδών Αστυνομικής Ακαδημίας Κύπρου

Ιστοσελίδα Δημοσίων Συμβάσεων

Εξομοιωτής απόσταση ακινητοποίησης

Χρήσιμες Συμβουλές και Πληροφορίες για Απάτες